Βοήθεια

Γιατί μια γλωσσική ανταλλαγή;Μια ανταλλαγή γλώσσα είναι ο καλύτερος τρόπος για να πρακτική εφαρμογή της θεωρητικής γλωσσικές δεξιότητες που έχετε μάθει στο σχολείο. Είναι επίσης η καλύτερη εναλλακτική λύση για την επικοινωνία σε αυθεντικές καταστάσεις! Θα πρέπει να ασκήσετε αποτελεσματικά και θα πρέπει επίσης να ανταλλάσσουν σε τακτική βάση.
Μια ανταλλαγή γλώσσα σας δίνει τη δυνατότητα να:
- Επικοινωνία με φυσικό ή μη φυσικό ομιλητή με ένα επίπεδο στη γλώσσα-στόχο που ταιριάζει με το δικό σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε γρήγορα. Ακόμη και αν το επίπεδο είναι ισοδύναμο, θα είστε πάντα σε θέση να μάθουν (λεξικό, γραμματική, φωνητική, πολιτισμός ...) από τον σύντροφό σας. Ως εκ τούτου, με το χρόνο και ένωσαν τις προσπάθειές τους, θα είναι σε θέση να βελτιώσουν μαζί.
- Μάθετε τις πτυχές της γλώσσας-στόχου (αργκό, στάσεις, συμπεριφορές ...) που θα μελετήσει σπάνια σε μια κανονική τάξη.
- Ανακαλύψτε νέους πολιτισμούς.
- Μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας με το σύντροφό σας (ες).
Στόχος μας είναι να προωθήσει ένα διασκεδαστικό και φιλικό περιβάλλον όπου μπορείτε να αισθανθείτε χαλαροί, ασφαλή και πρόθυμοι να δοκιμάσουν τις δεξιότητες στις ξένες γλώσσες σας.
Δεν υπάρχει καμία πίεση και καμία αξιολόγηση αυτή καθεαυτή.
Αυτό είναι σημαντικό για να σας παρακινήσει να μιλήσει, για να δεχθεί (και του συντρόφου σας) τα λάθη σας και να απολαύσετε τη διαδικασία της απόκτησης της γλώσσας που μπορεί να είναι μακρά και απαιτητική.

Related topics: