Help

NEW ARTICLE

Защо да се обменят езици?A езиков обмен е най-добрият начин да практикуват теоретичните езикови умения, които сте научили в училище. Той е и най-добрата алтернатива на общуването в автентични ситуации! Трябва да практикуват ефективно и вие също трябва да обменят редовно.
A езиков обмен ви дава възможност да:
- Общувайте с природен или не-роден език с ниво на изучавания език, който съвпада с твоя. По този начин, можете да подобрите бързо. Дори ако вашето ниво е равностойно, вие винаги ще бъдете в състояние да се учи (лексика, граматика, фонетика, култура ...) от вашия партньор. Ето защо, с течение на времето и се присъединиха към усилията, вие ще бъдете в състояние да се подобри заедно.
- Научете аспекти на съответния език (жаргон, нагласи, поведение ...), че рядко ще се обучават в редовна класна стая.
- Открийте нови култури.
- Споделете вашите интереси с партньора (ите).
Нашата цел е да се насърчи по-забавно и приятелска среда, където можете да се почувствате спокойно, сигурно и нетърпеливи да изпробват своите умения по чужди езици.
Няма натиск и без оценка по себе си.
Това е важно, за да ви мотивират да се говори, за да приемете вашите (и на партньора) грешки и да се насладите на процеса на усвояване на езика, който може да бъде дълъг и взискателна.

Related topics: