Ajuda

NOU ARTICLE

Per què un intercanvi d'idiomes?Un intercanvi d'idiomes és la millor manera de practicar les habilitats lingüístiques teòrics que han après a l'escola. També és la millor alternativa per comunicar-se en situacions autèntiques! Cal practicar amb eficàcia i també és necessari per intercanviar de manera regular.
Un intercanvi d'idiomes li permet:
- Comunicar-se amb un nadiu o un parlant no nadiu amb un nivell en l'idioma de destinació que coincideix amb la seva. D'aquesta manera, vostè pot millorar més ràpid. Fins i tot si el seu nivell és equivalent, sempre seràs capaç d'aprendre (lèxic, la gramàtica, la fonètica, la cultura ...) de la seva parella. Per tant, amb el temps i els esforços units, vostè serà capaç de millorar junts.
- Conèixer els aspectes de la llengua meta (argot, actituds, comportaments ...) que vostè rarament estudiar en una aula regular.
- Descobrir noves cultures.
- Comparteixi els seus interessos amb la seva parella (s).
El nostre objectiu és fomentar un ambient divertit i amigable, on vostè pot sentir-se relaxat, segur i amb ganes de provar els seus coneixements de llengües estrangeres.
No hi ha cap pressió i sense avaluació per se.
Això és important per motivar que parli, per acceptar (i de la seva parella) errors i gaudir del procés d'adquisició del llenguatge que pot ser llarg i exigent.

Related topics: