Ajuda

NOU ARTICLE

He d’organitzar una au pair per tenir cura dels meus fills?En aquest article trobareu consells que us ajudaran a decidir si voleu tenir un au pair per cuidar els vostres fills.Què és un au pair?


Un au pair és una noia jove (sí, també hi ha nois) d’un altre país que ve a viure amb tu per ajudar-te amb els nens.

A la resta de l’article sempre direm 'ella' perquè és el cas més freqüent.

1. Ofereix llit i taula, 'diners de butxaca' i sovint classes d'idioma .
2. Ella té cura dels seus fills cada dia .

La parella pot recollir els seus fills a l’escola, ajudar-los a fer els deures, mantenir el nadó durant el dia o fer tasques de la llar relacionades amb els nens (preparar els menjars, rentar-se, fer llits ...).

Per a la Au pair, és l’oportunitat de viure en un país estranger, de conèixer la cultura d’aquest país i de millorar-se a si mateix en l’idioma .

Per què optar per allotjar un au pair?


Per acollir una persona desconeguda a casa, pot semblar una idea divertida!
Crec que aquesta solució no és per a tothom ...

Pot ser interessant considerar si:

Voleu que la vostra família sigui conscient de la diversitat de llengües i cultures.


És un intercanvi real amb algú de l'estranger. Fins i tot podeu demanar a la parella que parli amb els vostres fills en una llengua estrangera ... Però, més enllà de la qüestió lingüística, és un enriquiment per a tothom , obrir-se a una altra cultura. també és una oportunitat per reflexionar sobre els nostres valors, hàbits i aprendre coses noves. És un actiu real per ser una mica menys egoista!

Realment no saps com trobar algú que tingui cura dels teus fills, ja que es compleix el calendari diari.


No sabeu com gestionar la mainadera que necessita un compromís específic, la mainadera que no està disponible quan sigui necessari, els nens que sempre estan malalts en el pitjor moment?
La Au pair és una persona que pot estar disponible de manera més fàcil i en temps irregulars .
Per descomptat, cal tenir en compte que ella també té dret a tenir una vida personal!

Restriccions


Cal proporcionar el llit i la pensió completa.


Això significa que heu de tenir una habitació més, i no teniu cap problema amb la idea de tenir un desconegut a casa cada dia. Sí, fins i tot el diumenge quan us agrada quedar-vos amb el pijama durant tot el dia.

No està contractant un professional.


En general, les persones que sol·liciten ser au pair tenen experiència en el servei de mainadera, però això és tot. El parell no és una feina.
Si sou una mare estressada, que vol que algú s’especialitzi en l’educació infantil, un au pair no és per a vosaltres. Quan prengueu un au pair, no us oblideu que pot haver-hi una mica d'entrenament per donar-li perquè pugui tenir cura del vostre fill.
Què fer o no amb els nens també depèn de la cultura!

No podeu esperar que el vostre au-pair tingui cura dels vostres fills cinquanta hores a la setmana.


Un au pair és un ajudant, que no hauria de treballar més d'un cert nombre d'hores (depenent de la legislació del vostre país) i ha de tenir temps per descobrir el país i fer cursos d'idiomes . També ha de tenir almenys un dia gratuït a la setmana i unes vacances si es queda més de sis mesos .

Com fer que vagi bé?


La idea us torna a provar, però teniu una mica de por ... Us pregunteu si podeu ser una bona família d'acollida.

No hi ha cap recepta màgica per ser LA bona família per a un au pair.

És una relació humana i, per tant, l'alquímia perquè funcioni depèn del caràcter de les persones involucrades: vostè i la seva família, però també la persona a la qual us donarà la benvinguda.
Si hi ha una cosa que recordar per mi, és la importància de la comunicació! com en totes les relacions humanes ...
Haureu de comunicar-vos encara més amb ella sabent que no té la mateixa cultura , de manera que no necessàriament la mateixa manera de pensar. El que us sembli lògic no és necessàriament per a ella i viceversa.
Heu de discutir el més aviat possible durant el procés de contractació ...
Tenir una relació real de confiança, de manera que ambdues parts puguin fer les seves preguntes i dir les seves expectatives.
Per exemple: alguns au pair esperaran a ser realment integrats com a membres de la família i voldran participar en totes les sortides familiars, mentre que altres preferiran escapar per viatjar, o tenir temps per a ells quan no funcionen ... tipus de detalls que poden generar tensions si no esteu a la mateixa pàgina!

Com es pot trobar un au pair


- La solució de pagament però segura és una agència privada. Feu una cerca a Google per trobar-ne a prop.
Si teniu un problema, estan aquí per trobar-vos un nou au pair i, des del principi, els au pair són seleccionats amb rigor.
- Amb llocs web gratuïts com ara AuPairWorld.com o AuPair.com , heu de fer la vostra pròpia recerca i posar-vos en contacte amb les persones. No dubteu a demanar-los molta informació.


I tu? Voleu allotjar una au pair? Indiqueu-nos-ho a continuació.

Aquest article també us pot interessar: Com rebre un estudiant internacional a casa.

Related topics: