Ajutor

NEW ARTICLE

Ar trebui să găzduiesc un au pair să aibă grijă de copiii mei?În acest articol veți găsi sfaturi pentru a vă ajuta să decideți dacă să luați un au pair pentru a avea grijă de copiii dumneavoastră.Ce este un au pair?


O au pair este o tânără sau băiat (da, există și băieți!) Dintr-o altă țară care vine să trăiască împreună cu tine să te ajute cu copiii.

În restul articolului vom spune întotdeauna 'ea', deoarece este cel mai frecvent caz.

1. Oferiți pat și bord, 'buzunar' și adesea cursuri de limbi străine .
2. Ea are grijă de copiii tăi în fiecare zi .

Au pair pot să-ți ia copiii la școală, să-i ajute cu temele, să țină bebelușul în timpul zilei sau să facă niște lucrări de uz casnic, legate de copii (pregătesc mese, fac spălătorii, fac paturi ...).

Pentru au pair, este oportunitatea de a trăi într-o țară străină, de a cunoaște cultura acestei țări și de a se îmbunătăți în limba ei .

De ce alegeți să găzduiți un au pair?


Pentru a întâmpina o persoană necunoscută acasă, poate părea o idee amuzantă!
Cred că această soluție nu este pentru toată lumea ...

Poate fi interesant să se ia în considerare dacă:

Vreți să vă familiarizați familia cu diversitatea limbilor și a culturilor.


Este un schimb real cu cineva din străinătate. Puteți chiar să întrebați că au pair să vorbească cu copiii dvs. într-o limbă străină ... Dar, dincolo de întrebarea lingvistică, este o îmbogățire pentru toată lumea , să se deschidă la o altă cultură. este, de asemenea, o oportunitate de a ne gândi la valorile, obiceiurile noastre și de a învăța lucruri noi. Este un lucru real să fii puțin egoist!

Chiar nu știi cum să găsești pe cineva care să aibă grijă de copiii tăi, pentru că programul tău zilnic este compromis.


Nu știți cum să gestionați dădaca care are nevoie de un angajament specific, babysitterul care nu este disponibil niciodată când este necesar, copiii care sunt mereu bolnavi în cel mai rău moment?
Au pair este o persoană care poate fi disponibilă mai ușor și în momente neregulate .
Desigur, trebuie să țineți seama că are dreptul să aibă o viață personală!

Constrângerile


Trebuie să aveți la dispoziție paturi și pensiune completă.


Ceea ce înseamnă că trebuie să mai aveți încă o cameră și nu aveți nici o problemă cu ideea de a avea un străin acasă în fiecare zi. Da, chiar duminică când îți place să rămâi în pijama toată ziua!

Nu recrutați un profesionist.


În general, persoanele care au cerere de a avea perechi au experiență în îngrijirea copiilor, dar asta este. Au pair nu este un loc de muncă!
Dacă sunteți o mama super-stresată, cine vrea cineva specializat în educația copiilor, o au pair nu este pentru tine. Când luați o pereche de au pair, nu trebuie să uitați că poate fi un pic de antrenament pentru ai da, astfel încât să poată avea grijă de copilul tău.
Ce să faci sau nu cu copii, de asemenea, depinde o mulțime de cultură!

Nu te poți aștepta ca au pair să aibă grijă de copiii tăi cincizeci de ore pe săptămână.


Un au pair este un ajutor, care nu trebuie să lucreze mai mult decât un anumit număr de ore (în funcție de legislația țării dvs.) și trebuie să aibă timp să descopere țara și să urmeze cursuri de limbi străine . De asemenea, trebuie să aibă cel puțin o zi liberă pe săptămână și o vacanță dacă mai rămâne de șase luni .

Cum se face bine?


Ideea te ispitește, dar ești puțin frică ... Te întrebi dacă poți fi o familie bună gazdă.

Nu există o rețetă magică care să fie familia bună pentru un au pair.

Este o relație umană , așa că alchimia pentru a funcționa depinde de caracterul oamenilor implicați: tu și familia ta, dar și persoana pe care o vei primi.
Dacă există un lucru de reținut pentru mine, este importanța comunicării! ca în toate relațiile umane ...
Veți avea nevoie să comunicați cu ea chiar mai mult știind că ea nu are aceeași cultura , deci nu neapărat același mod de gândire. Ceea ce poate părea logic pentru dvs. nu este neapărat pentru ea și invers.
Trebuie să discutați cât mai curând posibil în timpul procesului de recrutare ...
A avea o relație reală de încredere, astfel încât ambele părți să poată pune întrebările și să-și spună așteptările.
De exemplu: unii au pair vor aștepta să fie integrați cu adevărat în calitate de membru al familiei și vor dori să participe la toate excursiile familiale, în timp ce alții vor prefera să scape pentru a călători sau să aibă timp pentru ei când nu lucrează ... un fel de detalii care pot crea tensiuni dacă nu sunteți pe aceeași pagină!

Cum să găsești un au pair


- Soluția plătitoare dar sigură este o agenție privată. Faceți o căutare Google pentru a găsi una lângă dvs.
Dacă aveți o problemă, aceștia sunt aici pentru a vă găsi un nou au pair, iar apoi de la început perechele au au fost selectate cu rigurozitate.
- Cu site-uri gratuite, cum ar fi AuPairWorld.com sau AuPair.com , trebuie să faceți propriile dvs. cercetări și să intrați în legătură cu persoanele. Nu ezitați să le cereți o mulțime de informații.


Și tu? Doriți să găzduiți un au pair? Vă rugăm să ne spuneți mai jos!

De asemenea, acest articol vă interesează: Cum să primiți un student internațional la domiciliu.

Related topics: