Súgó

NEW ARTICLE

Kell-e otthont adnom egy au párnak, hogy vigyázzon a gyermekeire?Ebben a cikkben olyan tippeket talál, amelyek segítenek eldönteni, hogy egy au pair-et fog-e tartani a gyermekeink gondozásában.Mi az au pair?


Az au pair egy fiatal lány vagy fiú (igen, vannak fiúk is!) Egy másik országból, aki veled él, hogy segítsen a gyerekekkel.

A cikk többi részében mindig azt mondjuk, hogy 'ő', mert ez a leggyakoribb eset.

1. Bed and board, 'zsebpénzt' és gyakran nyelvi órákat kínál .
2. Mindig gondoskodik gyermekeiről .

Az au pair felveheti a gyermekeit az iskolában, segíthet nekik házi feladatban, napközben tarthatja a babát, vagy végezhet házimunkát gyermekekkel kapcsolatosan (étkezést készíthet, mosogat, készíthet ágyakat ...).

Az au pair számára ez az a lehetőség, hogy egy külföldi országban éljünk, ismerjük az ország kultúráját, és javítsuk a nyelvet .

Miért válasszon egy au pair-t?


Ha ismeretlen személyt szeretne otthon fogadni, ez furcsa ötletnek tűnhet!
Azt hiszem, ez a megoldás nem mindenkinek ...

Érdekes lehet megvizsgálni, hogy:

Szeretné, hogy családja tisztában legyen a nyelvek és kultúrák sokféleségével.


Ez valódi csere valakivel külföldről. Arra is felkérheti az au pair-t, hogy idegen nyelven beszéljen gyermekeivel ... De a nyelvi kérdésen túl, mindenki számára gazdagodik , megnyitja magát egy másik kultúrához. ez is egy lehetőség arra, hogy gondolkodjunk értékeinkről, szokásainkról és új dolgok megtanulásáról. Ez egy igazi eszköz, hogy kicsit kevésbé önző legyen!

Tényleg nem tudja, hogyan találhat valakit, aki gondoskodik a gyerekeiről, mert napi menetrendje megegyezik.


Nem tudod, hogyan kell kezelni a szülésznőt, akinek szüksége van egy konkrét elkötelezettségre, a bébiszitterre, aki nem áll rendelkezésre, ha szükséges, a gyermekeket, akik mindig a legrosszabb állapotban vannak?
Az au pair olyan személy, aki könnyebben és szabálytalanul elérhető .
Természetesen figyelembe kell vennie, hogy joga van a személyes életre is!

Korlátok


Az ágyat és a teljes panelt biztosítani kell.


Ez azt jelenti, hogy még egy helyiséged kell, hogy legyen, és ne aggódj azzal az elképzeléssel, hogy minden nap otthon van egy idegen. Igen, még vasárnap is, ha egész nap pizsamában szeretnél maradni!

Nem szakembert toboroz.


Általánosságban elmondható, hogy az au pair-ekre jelentkezőknek van tapasztalata a gyermekfelügyeletben, de ez az. Az Au pair nem munka!
Ha egy szuperfeszültségű anya vagy, aki azt akarja, hogy valaki gyermekoktatásra szakosodjon, az au pair nem az Ön számára. Amikor veszel egy au pair-et, nem szabad elfelejtened, hogy lehet, hogy egy kis edzésre van szükség ahhoz, hogy neki adhasson, hogy gondoskodjon a gyermekéről.
A gyerekek sokasága is függ a kultúrától!

Nem számíthat arra, hogy az au pair gondoskodik a gyerekeiről heti ötven órában.


Az au pair segítő, aki nem dolgozhat több óránál többet (az ország jogszabályaitól függően), és ideje kell, hogy felfedezze az országot és nyelvi kurzusokat tartson . Legalább egy szabad napot kell hetente töltenie, és pihennie kell, ha több mint hat hónapig tartózkodik .

Hogyan lehet jól menni?


Az ötlet csábít téged, de kicsit félsz ... Csodálkozol, hogy lehet-e egy jó fogadó család.

Nincs mágikus recept, hogy legyen az au pair jó családja.

Ez egy emberi kapcsolat , és így az alkímia annak érdekében, hogy dolgozzon, az érintett emberek jellegétől függ: Ön és családja, de az is, akit üdvözöl.
Ha van egy dolog, amire emlékszem, a kommunikáció fontossága! mint minden emberi kapcsolatban ...
Még többet kell kommunikálnia vele, tudván, hogy nincs ugyanaz a kultúrája , így nem feltétlenül ugyanaz a gondolkodásmód. Ami logikusnak tűnik Önnek, nem feltétlenül szükséges neki, és fordítva.
A felvételi folyamat során a lehető leghamarabb meg kell vitatnia ...
Ahhoz, hogy valódi bizalmi kapcsolat jöjjön létre, hogy mindkét fél megkérje a kérdéseit és mondja el elvárásait.
Például: Néhány au pair várni fogja, hogy valóban integrálódjon családtagként, és minden családi kiránduláson részt kíván venni, míg mások inkább menekülni akarnak, vagy időt töltenek nekik, ha nem dolgoznak ... Ez az olyan részleteket, amelyek feszültséget okozhatnak, ha nem ugyanazon az oldalon!

Hogyan keressünk egy au párot?


- A fizető, de biztonságos megoldás egy magánügynökség. Keressen egy Google-keresést, hogy megtalálja az Ön közelében találhatóakat.
Ha problémája van, itt találnak egy új au párot, majd a kezdetektől fogva szigorúan kiválasztják az au párokat.
- Ingyenes weboldalak, mint a AuPairWorld.com vagy a AuPair.com , saját kutatásokat kell AuPair.com , és kapcsolatba kell lépniük a személyekkel. Ne habozzon, hogy sok információt kérjen tőlük.


Mi van veled? Szeretne egy au-párot fogadni? Kérem, mondja el nekünk!

Ez a cikk is érdekelheti Önt: Hogyan fogadhatok otthon egy nemzetközi hallgatót.

Related topics: