Ajutor

NEW ARTICLE

De ce un schimb de limbă?Un schimb de limbaj este cel mai bun mod de a practica competențele lingvistice teoretice pe care le-ați învățat la școală. De asemenea, este cea mai bună alternativă la comunicarea în situații autentice! Ai nevoie pentru a practica în mod eficient și de asemenea, trebuie să facă schimb de în mod regulat.
Un schimb de limbaj vă permite să:
- Comunica cu un nativ sau un vorbitor non-nativ cu un nivel în limba țintă care se potrivește ta. În acest fel, vă puteți îmbunătăți rapid. Chiar dacă nivelul este echivalent, veți fi întotdeauna capabili să învețe (lexicon, gramatică, fonetică, cultură ...) de la partenerul tau. Prin urmare, cu timpul și eforturile s-au alăturat, va fi capabil de a îmbunătăți împreună.
- Învață aspecte ale limbii țintă (argou, atitudini, comportamente ...) pe care le va studia rar într-o clasă obișnuită.
- Descoperiți noi culturi.
- Vă împărtășesc interesele cu partenerul tau (e).
Scopul nostru este de a stimula o distracție și mediu prietenos unde puteți simți relaxat, sigur si dornici de a incerca abilitățile de limbi străine.
Nu există nici o presiune și nici o evaluare per se.
Acest lucru este important pentru a motiva să vorbești, să accepte (si partenerul tau) greșelile și să se bucure de procesul de achiziție limbaj care poate fi lung și solicitant.

Related topics: