Ndihmë

NEW ARTICLE

Pse një shkëmbim gjuhë?Një shkëmbim gjuha është mënyra më e mirë për të praktikuar aftësitë e gjuhës teorike që ju keni mësuar në shkollë. Ajo është gjithashtu alternativë më të mirë për të komunikuar në situata autentike! Ju duhet për të praktikuar në mënyrë efektive dhe ju gjithashtu nevojë për të shkëmbyer në mënyrë të rregullt.
Një shkëmbim gjuha ju mundëson të:
- Komunikoni me një shtetas ose një Gjuha jo-amtare me një nivel në gjuhën e caktuar që përputhet tuajat. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësojë më të shpejtë. Edhe në qoftë se niveli juaj është ekuivalent, ju gjithmonë do të jetë në gjendje për të mësuar (leksik, gramatikën, fonetikën, kulturën ...) nga partneri juaj. Prandaj, me kohën dhe përpjekjet e bashkuar, ju do të jetë në gjendje për të përmirësuar së bashku.
- Mëso aspektet e gjuhën e caktuar (zhargon, qëndrimet, sjelljet ...) që ju do të studiuar rrallë në një klasë të rregullt.
- Zbuloni kultura të reja.
- Share interesat tuaja me partnerin tuaj (s).
Qëllimi ynë është që të nxisë një argëtim dhe mjedis miqësor ku ju mund të ndjehen të relaksuar, të sigurt dhe të etur për të provoni aftësitë tuaja në gjuhë të huaj.
Nuk ka asnjë presion dhe asnjë vlerësim në vetvete.
Kjo është e rëndësishme për të motivuar ju për të folur, për të pranuar tuaja (dhe partnerit tuaj) gabime dhe të gëzojnë procesin e përvetësimit të gjuhës që mund të jetë e gjatë dhe të vështirë.

Related topics: