Помоћ

Како пронаћи Језик ПартнерсЈедан од мојих циљева за ову 2017. годину постаје све тецно са обе немачки и руски, стално је дневни распоред за оба језика, гледам видео, научити нове ријечи, слушали радио и сигурно ако наставим да радим ове активности и друге сваких дан ћу добити више знања из мог фокуса језика, али, да ли ћу постати течан?

Врло често сам наћи људе који су проучавали шпански неко време, у ствари, они су га студирао на универзитету за неколико година и могу да читају и разумеју га много, али када је време за разговор једва говори ништа. Нашао сам се у истој ситуацији недавно када сам боравио у Хостал у Мајамију, било је неколико Немаца, па чак и кад би врло добро комуницира са њима на енглеском језику одлучио сам да вежбам мој немачки.
Ја сам био у стању да разуме скоро све што су говорили за мене, али када је дошло време да се каже нешто сам морао да се бори мало док правилно гради своје казне, рекао бих цео искуство је било веома позитивно, ја практиковао је мој немачки, био сам у стању да разумеју, али још важније, приметио сам где је мој немачки је потребно мало подешавања горе.
Ово је био врло директан начин да процени где ми знање језика било, ја тада схватио да су неки вежбе сам радио сваки дан нису били толико ефикасни као што су у прошлости, постало је јасно да сам морао да изгледа за он-лине језику partner,
Моја прва опција је Полиглотцлуб.цом , сам контактирао неке људе у цхат и видео ћаскање, као, помаже много више ако имате Whatsapp јер више људи има ову апликацију од курира или Skype који је један имам. Нисам био у стању да пронађе било који немачки, али су Руси веома заинтересовани за учење енглеског, тако да ми је помогао.
Друга опција, сајт веома сличан Polyglotclub.com , то је Italki , њихова платформа је веома слична, једина разлика је у томе можете наћи он-лине тутори и неки од њих су веома јефтине и нуде пакете, можете контактирати друге кориснике, као добро и спријатељити се
Трећа опција је Couchsurfing.com , овај сајт није фокусиран на учење језика, што је више сајт за Бацкпацкерс да пронађу домаћина и дружи се док путујете широм света, али постоје различити клубови, неки од њих за језика ученика, тако сваки дан људи тражи Лангуаге exchange партнера: Португалски за кинески, јапански за немачки, немачки за Италиан као конверзација група кроз Whatsapp или курира, овај сајт је бесплатан, овде поново сам контактирао неке Руси заинтересовани за учење енглеског језика.
Четврта опција је добро позната апликација под називом ХеллоТалк , овде људи исправи једни друге реченице и цхат, као, то није добра апликација да разговара, али можете контактирати људе и касније разговарам са њима кроз други медиј као што је Whatsapp или Messenger .
Постоји много апликација сличних Hellotalk као Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla и PopOn само да поменемо неке. Такође постоји неколико апликација прилагођене за специфичне језике.
Језик је жива ствар, па чак и ако студирају на своме крају ће вам бити потребан да комуницирају, у неком тренутку свог учења језика осетићете да нисте спремни за језика партнера, али да о милионима људи који мигрирају од земље до земље у потрази за бољим могућностима, не постоји опција за њих, они морају да га науче на тежи начин, али сви знамо да је подроњење је најбољи начин да се научи језик, то није лако, али је ефикасна.
Сигурно има више места и начина да пронађете језика партнера широм света, мисле о датинг сајтовима за пример или играње сајтовима, као, свет постаје све мањи и путем интернета можемо наћи језици партнере и људе заинтересоване за учење свом матерњем језику samo запамтите да морате бити проактивно, не чекајте да људи траже вас. Потражите језика партнера, немојте чекати, време је сада.
Постави коментар и реците ми да ли знате других сајтова, ако сте већ утврдио партнер језика јави ми како си то урадио, неке савете? Било који други сајтови? Апликације? Хвала за читање и срећан учење.

Related topics: