Hjælp

NEW ARTICLE

Sådan finder du sprogpartnereEt af mine mål for dette år 2017 bliver mere flydende med både tysk og russisk, jeg holder en daglig tidsplan for begge sprog, jeg ser videoer, lærer nyt ordforråd, lytter til radio og sikkert, hvis jeg fortsætter med at gøre disse aktiviteter og andre hver Dag vil jeg få mere kendskab til mit fokus sprog, men vil jeg blive mere flydende?

Meget ofte finder jeg folk, der har studeret spansk i et stykke tid, faktisk studerede de det på universitetet i et par år og kan læse det og forstå det meget, men når det er tid til at tale, siger de næsten ikke noget. Jeg befandt mig i samme situation for nylig, da jeg boede i et hostal i Miami, var der et par tyskere, og selv da jeg kunne kommunikere meget godt med dem på engelsk besluttede jeg at øve min tysk.
Jeg kunne forstå næsten alt, hvad de sagde til mig, men da det var min tid til at sige noget, jeg måtte kæmpe lidt, mens jeg byggede mine sætninger korrekt, skulle jeg sige, at hele oplevelsen var meget positiv, jeg praktiserede min tysk, jeg var Kunne forstå, men vigtigere, jeg lagde mærke til, hvor min tyske havde brug for nogle afstemninger.
Dette var en meget direkte måde at vurdere, hvor mine sproglige færdigheder var. Jeg indså da, at visse øvelser jeg gjorde hver dag ikke var så effektive som de var i fortiden, blev det klart, at jeg var nødt til at kigge efter et onlinesprog partner,
Min første mulighed var Polyglotclub.com , jeg kontaktede nogle mennesker i chatten og videochatten også, det hjælper meget mere, hvis du har Whatsapp da flere mennesker har denne applikation end messenger eller Skype som er den jeg har. Jeg kunne ikke finde nogen tysk, men russerne er meget interesserede i at lære engelsk, så det hjalp mig.
En anden mulighed, en Polyglotclub.com , der ligner Polyglotclub.com , det er Italki , deres platform er meget ens, den eneste forskel er, at du kan finde online vejledere, og nogle af dem er meget billige og tilbyder pakker, du kan kontakte andre brugere som Nå og få venner
Den tredje mulighed var Couchsurfing.com , dette websted er ikke Couchsurfing.com , det er mere et websted for backpackere at finde værter og få venner, mens de rejser rundt om kloden, men der er forskellige klubber, nogle af dem til sprogstuderende, så hver dag Folk søger sprogudvekslingspartnere: portugisisk for kinesisk, japansk til tysk, tysk til italiensk samt samtale grupper gennem whatsapp eller messenger, denne hjemmeside er gratis her igen jeg kontaktede nogle russere interesseret i at lære engelsk.
Den fjerde valgmulighed er en velkendt app kaldet HelloTalk . Her korrigerer folk hinandens sætninger og chat også. Det er ikke et meget godt program at tale, men du kan kontakte folk og senere tale med dem via et andet medium som Whatsapp eller Messenger .
Der er mange applikationer svarende til Hellotalk som Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla og PopOn blot at nævne nogle få. Der er også flere apps tilpasset til bestemte sprog også.
Et sprog er en levende ting, og selvom du selv studerer i sidste ende, skal du kommunikere. På et tidspunkt af din sprogindlæring vil du føle, at du ikke er klar til en sprogpartner, men tænk på de millioner af mennesker, der Migrere fra land til land på udkig efter bedre muligheder, der er ingen mulighed for dem, de skal lære det på den hårde måde, men vi ved alle, at nedsænkning er den bedste måde at lære sproget på, det er ikke let, men det er effektivt.
Der er sikkert flere steder og måder at finde sprogpartnere over hele verden, tænke på dating sites for eksempel eller spil sites, verden bliver mindre og via internettet kan vi finde sprog partnere og folk interesseret i at lære vores modersmål Husk bare, at du skal være proaktiv, ikke vent på, at folk søger efter dig. Kig efter sprogpartnere, vent ikke, tiden er nu.
Forlad venligst kommentarer og lad mig vide, hvis du kender til andre hjemmesider, hvis du allerede har fundet en sprogpartner, lad mig vide, hvordan du gjorde det, hvilke tips? Andre hjemmesider? Apps? Tak for læsning og god læring.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All