Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të gjetur Gjuha PartneretNjë nga qëllimet e mia për këtë vit 2017 po bëhet gjithnjë e më rrjedhshëm me të dy gjermane dhe ruse, unë mbaj një orar ditor për të dyja gjuhët, kam shikuar videos, të mësojnë fjalor të ri, dëgjojnë radio dhe të sigurt, nëse unë të vazhdojmë të bëjmë këto aktivitete dhe të tjerët çdo ditë unë do të fitojë më shumë njohuri e gjuhës sime fokus, por, do të bëhem më i rrjedhshëm?

Shumë shpesh kam gjetur njerëz që kanë qenë duke studiuar spanjisht për një kohë, në të vërtetë ata studiuar atë në universitet për nja dy vjet dhe mund ta lexoni atë dhe për të kuptuar atë shumë, por kur është koha për të folur ata mezi thonë asgjë. Kam gjetur veten në të njëjtën situatë kohët e fundit kur unë isha duke qëndruar në një Hostal në Miami, ka qenë një çift i gjermanëve dhe madje edhe kur unë mund të komunikojnë shumë mirë me ta në gjuhën angleze I vendosur për të praktikuar gjermanisht im.
Unë kam qenë në gjendje të kuptojnë pothuajse çdo gjë që ata ishin duke thënë për mua, por kur erdhi koha ime për të thënë diçka që unë kam për të luftojnë pak duke ndërtuar fjali e mia të saktë, unë duhet të them e tërë përvoja ishte shumë pozitiv, kam praktikuar gjermanisht im, unë kam qenë gjendje për të kuptuar, por më e rëndësishmja, kam vënë re se ku gjermanisht im nevojshme disa akordim deri.
Kjo ishte një mënyrë shumë të drejtpërdrejtë për të vlerësuar se ku aftësitë e mia gjuhësore ishin, e kuptova atëherë se disa ushtrime unë isha bërë çdo ditë nuk ishin aq efektive sa ata ishin në të kaluarën, u bë e qartë se unë kam për të kërkuar një gjuhë on-line partner,
Opsioni im i parë ishte Polyglotclub.com , kam kontaktuar disa njerëz në chat dhe chat video, si dhe, ajo ndihmon shumë më tepër në qoftë se ju keni Whatsapp që më shumë njerëz të kenë këtë kërkesë se dërguarin apo Skype e cila është një kam. Unë nuk ishte në gjendje për të gjetur ndonjë gjerman, por rusët janë shumë të interesuar për të mësuar gjuhën angleze në mënyrë që më ndihmoi.
Një tjetër opsion, një faqe interneti shumë të ngjashme me Polyglotclub.com , është e Italki , platforma e tyre është shumë e ngjashme, dallimi i vetëm është se ju mund të gjeni tutorët on-line dhe disa prej tyre janë shumë të lira dhe të ofrojnë paketa, ju mund të kontaktoni me përdoruesit e tjerë si mirë dhe të bëni miq
Opsioni i tretë ishte Couchsurfing.com , kjo faqe e internetit nuk është e fokusuar në mësimin e gjuhës, kjo është më shumë një vend për backpackers për të gjetur pret dhe të bëni miq duke udhëtuar rreth globit, por ka klube të ndryshme, disa prej tyre për nxënësit e gjuhës, në mënyrë të përditshme njerëzit është në kërkim të partnerëve të këmbimit Language: Portuguese për kineze, japoneze për Gjermanisht, për italisht, si dhe grupe bisedë përmes Whatsapp apo të dërguarin, kjo faqe e internetit është i lirë, këtu përsëri kam kontaktuar disa rusët interesuar për të mësuar gjuhën angleze.
Opsioni i katërt është një app i njohur i quajtur HelloTalk , këtu njerëzit të korrigjuar dënimet e njëri-tjetrit dhe chat si dhe, ajo nuk është një kërkesë shumë e mirë për të folur, por ju mund të kontaktoni njerëz dhe më vonë bisedoni me ta përmes një medium si Whatsapp ose Messenger .
Nuk janë një shumë e aplikacioneve të ngjashme me Hellotalk si Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla dhe PopOn vetëm për të përmendur disa. Ka edhe disa aplikacione të përshtatur për gjuhë specifike, si dhe.
Një gjuhë është një gjë e gjallë dhe madje edhe në qoftë se ju jeni duke studiuar në tuaj në fund ju do të duhet atë për të komunikuar, në një pikë të mësuarit e gjuhës suaj ju do të mendoni se ju nuk jeni gati për një partner të gjuhës, por mendojnë për miliona njerëz të cilët migrojnë nga vendi në vend në kërkim të mundësive më të mira, nuk ka asnjë mundësi për ta, ata kanë për të mësuar atë rrugën e vështirë, por ne të gjithë e dimë se zhytja është mënyra më e mirë për të mësuar gjuhën, kjo nuk është e lehtë, por ajo është efektive.
Për të sigurt ka më shumë vende dhe mënyra për të gjetur partnerë të gjuhës nëpër botë, mendoj se për faqet takim për shembull ose faqet e lojrave, si dhe, bota është duke u bërë më e vogël dhe përmes internetit ne mund të gjeni gjuhët partnerët dhe njerëz të interesuar për të mësuar gjuhën tonë amtare , vetëm mos harroni se ju duhet të jetë aktive, mos prisni që njerëzit të shikoni për ju. Shiko për partnerët e gjuhës, mos prisni, koha është tani.
Ju lutemi të lënë komentet dhe më lejoni të di nëse ju e dini të faqeve të tjera, në qoftë se ju tashmë gjetur një partner gjuha më lejoni të dinë se si ju e bëri atë, ndonjë tips? Çdo faqet e internetit të tjera? Apps? Faleminderit për leximin dhe të mësuarit të lumtur.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All