Βοήθεια

Πώς να βρείτε τους συνεργάτες γλωσσώνΈνας από τους στόχους μου για το τρέχον έτος 2017 γίνεται όλο και πιο ευέλικτος τόσο με τα γερμανικά όσο και τα ρωσικά, διατηρώ καθημερινό πρόγραμμα για τις δύο γλώσσες, βλέπω βίντεο, μαθαίνω νέο λεξιλόγιο, ακούω ραδιόφωνο και σίγουρα αν συνεχίζω να κάνω αυτές τις δραστηριότητες και άλλοι Μέρα θα αποκτήσω περισσότερες γνώσεις σχετικά με τη γλώσσα εστίασής μου, αλλά θα γίνω πιο ευέλικτος;

Πολύ συχνά βρίσκω ανθρώπους που έχουν σπουδάσει ισπανικά για κάποιο διάστημα, στην πραγματικότητα το παρακολούθησαν στο πανεπιστήμιο για μερικά χρόνια και μπορούν να το διαβάσουν και να το καταλάβουν πολύ, αλλά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσουν, δεν λένε τίποτα. Βρισκόμουν στην ίδια κατάσταση πρόσφατα όταν κατοικούσα σε ένα hostal στο Μαϊάμι, υπήρχαν μερικοί Γερμανοί και ακόμα και όταν μπορούσα να επικοινωνήσω πολύ καλά μαζί τους στα αγγλικά αποφάσισα να ασκήσω τη γερμανική μου.
Μπορούσα να καταλάβω σχεδόν ό,τι μου έλεγαν αλλά όταν ήρθε η ώρα μου να πω κάτι δυσκολεύτηκα λίγο να σχηματίσω τις προτάσεις μου σωστά, θα έπρεπε να πω πως όλη η εμπειρία ήταν πολύ θετική, εξασκήθηκα στα Γερμανικά, μπορούσα να καταλάβω αλλά σημαντικότερα, συνειδητοποίησα πού τα Γερμανικά μου χρειάζονταν προσαρμογή.
Αυτός ήταν ένας πολύ άμεσος τρόπος για να αξιολογήσω τις γλωσσικές δεξιότητές μου, συνειδητοποίησα τότε ότι ορισμένες ασκήσεις που έκανα κάθε μέρα δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές όσο ήταν στο παρελθόν, κατέστη σαφές ότι έπρεπε να ψάξω για μια on-line γλώσσα εταίρος,
Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Polyglotclub.com , έρχομαι σε επαφή με μερικούς ανθρώπους στη συνομιλία και στο video chat, καθώς βοηθά πολύ Whatsapp αν έχετε Whatsapp αφού Whatsapp άνθρωποι έχουν αυτήν την εφαρμογή από το messenger ή το Skype που είναι αυτό που έχω. Δεν κατάφερα να βρω κανένα Γερμανό, αλλά οι Ρώσοι ενδιαφέρονται πολύ για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, έτσι ώστε να με βοήθησε.
Μια άλλη επιλογή, μια Polyglotclub.com πολύ παρόμοια με Polyglotclub.com , είναι Italki , η Italki τους είναι πολύ παρόμοια, η μόνη διαφορά είναι ότι μπορείτε να βρείτε on-line δασκάλους και μερικά από αυτά είναι πολύ φθηνά και προσφέρουν πακέτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλους χρήστες όπως Καλά και να κάνουν φίλους
Η τρίτη επιλογή ήταν το Couchsurfing.com , ο Couchsurfing.com αυτός δεν Couchsurfing.com στην εκμάθηση γλωσσών, είναι περισσότερο ένας δικτυακός τόπος για backpackers που βρίσκουν οικοδεσπότες και κάνουν φίλους ενώ ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αλλά υπάρχουν διαφορετικές λέσχες, μερικές από αυτές για μαθητές ξένων γλωσσών, Οι άνθρωποι αναζητούν συνεργάτες ανταλλαγής γλωσσών: Πορτογαλικά για Κινέζικα, Ιαπωνικά για Γερμανικά, Γερμανικά για ιταλικά καθώς και ομάδες Whatsapp μέσω Whatsapp ή messenger, αυτή η ιστοσελίδα είναι δωρεάν, εδώ και πάλι ήρθα σε επαφή με μερικούς Ρώσους που ενδιαφέρονται να μάθουν αγγλικά.
Η τέταρτη επιλογή είναι μια πολύ γνωστή εφαρμογή που ονομάζεται HelloTalk , εδώ οι άνθρωποι διορθώνουν τις προτάσεις και τις συνομιλίες του άλλου, δεν είναι πολύ καλή εφαρμογή για να μιλήσετε, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους και αργότερα να μιλήσετε μαζί τους μέσω ενός άλλου μέσου, όπως το Whatsapp ή το Messenger .
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές παρόμοιες με το Hellotalk όπως Let'sTalk, Innovative language, Hello, Talkall, HelloChat, Olla και PopOn για να PopOn μόνο μερικά. Υπάρχουν επίσης διάφορες προσαρμοσμένες εφαρμογές για συγκεκριμένες γλώσσες.
Μια γλώσσα είναι κάτι το ζωντανό κι ακόμα κι αν μελετάτε μόνοι σας τελικά θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε, σε κάποιο σημείο της εκμάθησης της γλώσσας σας θα αισθανθείτε ότι δεν είστε έτοιμοι για ένα συνομιλητή, αλλά σκεφτείτε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μεταναστεύουν από χώρα σε χώρα αναζητώντας καλύτερες ευκαιρίες, δεν υπάρχει καμία επιλογή γι 'αυτούς, πρέπει να μάθουν με το δύσκολο τρόπο, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η πρακτική αυτή αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να μάθει κανείς τη γλώσσα, δεν είναι εύκολο, αλλά είναι αποτελεσματικό.
Σίγουρα υπάρχουν περισσότεροι ιστότοποι και τρόποι να βρεθούν συνομιλητές ξένων γλωσσών σε όλο τον κόσμο, σκεφθείτε για παράδειγμα ιστοσελίδες γνωριμιών ή ακόμη ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών, ο κόσμος γίνεται όλο και πιο μικρός και μέσω του διαδικτύου μπορούμε να βρούμε συνομιλητές ξένων γλωσσών κι ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν τη μητρική μας γλώσσα , απλά θυμηθείτε ότι πρέπει να ενεργήσετε, μην περιμένετε να σας αναζητήσουν οι άνθρωποι. αναζητήστε συνομιλητές άλλων γλωσσών, μην περιμένετε, τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός.
Παρακαλώ αφήστε τα σχόλιά σας και ενημερώστε με αν γνωρίζετε άλλους δικτυακούς τόπους, αν έχετε ήδη βρει συνεργάτη γλώσσας, ενημερώστε με για το πώς το κάνατε, τυχόν συμβουλές; Οποιεσδήποτε άλλες ιστοσελίδες; Εφαρμογές; Ευχαριστώ για την ανάγνωση και την ευχάριστη εκμάθηση.

Related topics: