Apua

NEW ARTICLE

Milloin minun pitäisi aloittaa offline kielivaihdot?Kun opit kielen lopulta tulleet vaiheeseen, jossa haluat harjoitella, mitä olet oppinut ja alkaa käyttää sitä todellisissa tilanteissa. Kun tulet tähän vaiheeseen, saatat alkaa etsiä syntyperäinen puhuja kohdekielelläsi, joka on puolestaan ​​oppimisen äidinkielelläsi. Kun teet löytää joku, joka on valmis harjoittelemaan sinulle, se voi johtaa molempia osapuolia hyödyttävää kielen vaihto ja jopa hyvää ystävyyttä.
Jotkut ihmiset sanovat, että sinun pitäisi alkaa puhua heti, käyttäen mitä tiedät ja työntää itse saada parempi käsitys läpi laskemisesta itse siellä, kun taas toiset sanovat, että sinun pitäisi ensin sisäistää kielen, rytmi, äänet ja voitto paljon sanastoa ennen kuin puhut. Jotkut menevät jopa niin pitkälle, että sanoisin, että sinun ei pitäisi puhua ollenkaan, kunnes sinulla on parempi käsitys kielen opit. Riippumatta tapa haluat mennä, siellä jossain vaiheessa tulla aika, jossa sinun täytyy aloittaa puhuminen, jos haluat pystyä käyttämään kieltä.
Et todennäköisesti hyötyvät eniten kielivaihdot kun saavuttaa keskitason oman kielillä (pysty ilmaisemaan itseäsi paremmin ja ymmärtämään selityksiä ja vastauksista kielellä), mutta se voi olla hyödyllistä saada puheharjoituksiin jopa kun ovat alkuvaiheessa oman oppimisen, vain tottua tuottaa ääniä kielen. Jos pidät laittoi sen pois myöhemmin, kun tietää kieltä paremmin, saatat jäädä kiinni ansaan kielen ymmärtämisen, mutta ei pysty puhumaan ollenkaan. On hyvä edetä tasosi tasaisesti eri alueilla kielten, joten varmista, että sinulla ei ole vain rakentaa passiivinen sanavarasto. Tämä on silloin sinun täytyy käytännössä puhuu kieltä.

Teksti Josef Wigren

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All