Ajuda

NOU ARTICLE

Quan he de començar amb intercanvis d'idiomes fora de línia?Quan s'aprèn una llengua és molt probable que arribat a l'etapa en la qual desitja posar en pràctica el que has après i començar a usar-lo en situacions reals. Quan s'arriba a aquesta etapa, és possible començar a buscar un parlant nadiu de l'idioma de destí, que és al seu torn l'aprenentatge de la seva llengua materna. Quan vostè troba a algú que estigui disposat a practicar amb vostè, pot donar lloc a un intercanvi d'idiomes mútuament beneficiosa i fins i tot bona amistat.
Algunes persones li diran que vostè ha de començar a parlar immediatament, mitjançant el que sap i empènyer per tenir un millor enteniment a través de posar-se a terme allà, mentre que altres li diran que primer ha d'interioritzar el llenguatge, el ritme, els sons i el guany una gran quantitat de vocabulari abans de parlar. Alguns fins i tot van tan lluny com per dir que no s'ha de parlar en absolut fins que tingui una millor comprensió de la llengua que està aprenent. Qualsevol que sigui la forma que triï per anar, hi haurà en algun moment arribarà un moment en què vostè necessita per començar a parlar, si vostè vol ser capaç d'utilitzar el llenguatge.
És probable que més es beneficien dels intercanvis lingüístics vegada que arribi a un nivell intermedi dels idiomes (ser capaç d'expressar-se millor i entendre les explicacions i respostes donades en el llenguatge), però pot ser beneficiós per obtenir parlar pràctica fins i tot des de quan es troben en les primeres etapes del seu aprenentatge, només per acostumar-se a la producció dels sons de la llengua. Si segueixes posposant per a més endavant, quan es coneix millor l'idioma, que pot quedar atrapat en el parany de la comprensió d'un idioma, però no ser capaç de parlar en absolut. És bo per al progrés del seu nivell de manera uniforme sobre les diferents àrees d'aprenentatge d'un idioma, així que assegureu-vos que vostè no només construir un vocabulari passiu. Aquí és on es necessita la pràctica de parlar l'idioma.

Text de Josef Wigren

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All