Hjelp

NEW ARTICLE

Når bør jeg begynne med offline språk børser?Når du lære et språk du vil til slutt komme til det stadiet der du ønsker å praktisere det du har lært og begynne å bruke den i reelle situasjoner. Når du kommer til dette stadiet, kan du begynne å lete etter en innfødt av målspråket, som er i sin tur lære morsmålet ditt. Når du finner noen som er villig til å øve med deg, kan det føre til en gjensidig fordelaktig språk utveksling og selv godt vennskap.
Noen vil fortelle deg at du bør begynne å snakke med en gang, ved hjelp av det du vet og presse deg selv til å få bedre forståelse gjennom å sette deg der ute, mens andre vil fortelle deg at du bør først internalisere språket, rytmen, lydene og gevinst mye vokabular før du snakker. Noen selv gå så langt som å si at du ikke bør snakke i det hele tatt før du har en bedre forståelse av språket du lærer. Uansett hvordan du velger å gå, vil det på et tidspunkt komme en tid hvor du trenger for å begynne å snakke, hvis du ønsker å være i stand til å bruke språket.
Du sannsynligvis vil dra mest nytte språk børser når du når et mellomnivå i dine språk (å være i stand til å uttrykke deg bedre og å forstå forklaringer og svar som er gitt i språket), men det kan være gunstig å få snakke praksis selv fra når du er i de tidlige stadier av læring, bare for å bli vant til å produsere språklyder. Hvis du fortsetter å sette den av til senere, når du kjenner språket bedre, du kan bli fanget i fellen med å forstå et språk, men ikke være i stand til å snakke i det hele tatt. Det er godt å fremgangen din nivå jevnt over de ulike områdene i å lære et språk, så sørg for at du ikke bare bygge opp et passivt ordforråd. Det er der du trenger praksis snakker språket.

Tekst fra Josef Wigren

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All