Hjelp

NEW ARTICLE

Hva er fordelene med den 'Polyglot Club Approach' og begrepet 'Aktiv Ear»?Det er mange fordeler til denne tilnærmingen. Her er noen sterke punkter:
- Tidsbesparende: med en ikke-morsmål, trenger du ikke å bytte språk.
Det vil si, halvparten av tiden på morsmålet, og halvparten av tiden i sitt morsmål.
Du kan både fokusere 100% på felles målspråket.
Dermed kan du spare 50% av din tid.
Dette kan være et verdifullt argument for medlemmer som er opptatt lære mange språk.
- I dag er engelsk mer utbredt ved ikke-innfødte enn av innfødte.
Dessuten andre store verdensspråkene har en tendens til å følge samme trend.
Derfor, før du blir vant til forskjellige uttaler, ordforråd og 'samtale kulturer' i målspråket, jo bedre! På denne måten vil du øke du kunnskap om internasjonale uttrykk og slang som morsmål ikke alltid bruke, men det er ofte hørt i andre land.
- En innfødt av målspråket kan ikke være tålmodig og bare bytte til morsmålet ditt hvis de snakker det, ikke gi deg en sjanse til å øve.
Med en ikke-morsmål, vil dette ikke være tilfelle fordi felles interesse er å fokusere på det samme språket.
- Vi går inn for at peer korreksjon er fortsatt mulig, selv med ikke-morsmål målspråket. Elever kan definitivt vurdere og korrigere hverandres forestillinger.
Peer korreksjon hjelper ofte å skape en positiv atmosfære som elever skjønner at innfødte høyttalere er ikke den eneste kilden til feilretting og de kan lære mye av hverandre.
Faktisk to partnere med en felles morsmål vet og kan forutse hverandres problemer og feil i et fremmed språk som de deler.
Uavhengig av deres nivå, kan de alltid utveksle nyttige ideer på metoden, språket, uttalen, og andre grunnleggende aspekter av deres læring.
Så, la det ut!

Related topics: