Súgó

NEW ARTICLE

Mikor kell kezdeni elérhető nyelvi csereprogramok?Amikor megtanulod a nyelvet, előbb-utóbb jönni a színpadra, ahol szeretne gyakorolni, amit tanultál, és már használhatja is a valós helyzetekben. Ha jön ez a színpadon, lehet kezdeni egy anyanyelvi beszélő a célnyelv, aki viszont a tanulás az anyanyelvét. Ha nem talál valakit, aki hajlandó gyakorolni veled, ez vezethet a kölcsönösen előnyös nyelvcsere és még jó barátság.
Néhány ember fogja mondani, hogy meg kell kezdeni beszélni azonnal, a mit tudunk, és tolja magát, hogy jobban megértsék a saját magát odakint, míg mások fogják mondani, hogy először meg kell internalizálása nyelv, a ritmus, a hangok és a nyereség Sok szókincs, mielőtt beszél. Néhányan még megy olyan messzire, hogy azt mondják, hogy ne szóljanak, amíg van egy jobb megértéséhez a nyelvet tanulunk. Bármilyen módon dönt, hogy megy, lesz egy bizonyos ponton jönni az az idő, amikor el kell kezdeni a beszéd, ha azt szeretné, hogy képes legyen használni a nyelvet.
Akkor valószínűleg a leginkább hasznos nyelvi csereprogramok, ha eléri középfokon a nyelv (hogy képes kifejezni magát jobban, és megérteni magyarázatok és adott válaszokat a nyelvet), de előnyös lehet, hogy beszél gyakorlatban még belőle, amikor vagyunk a korai szakaszában a tanulás, csak azért, hogy megszokja a termelő a hangok a nyelvet. Ha tartod halogatni a később, amikor tudod, hogy a nyelv jobb, akkor lehet, hogy fogott a csapdába, nem értik a nyelvet, de nem tud beszélni egyáltalán. Ez jó a haladást a szinten egyenletesen a különböző területeken a nyelvtanulás, úgyhogy győződjön meg róla, hogy ne csak felépíteni egy passzív szókincs. Ez az, ahol szükség van a gyakorlat nyelvén beszélnek.

Szöveg Josef Wigren

Related topics:

Comments