Súgó

NEW ARTICLE

Milyen előnyökkel jár a 'Polyglot Club megközelítés' és a 'Active Ear'?Sokan vannak előnyei, hogy ez a megközelítés. Íme néhány erős pontjai:
- Időtakarékos: a nem anyanyelvi, akkor nem kell cserélni nyelven.
Ez azt jelenti, fele annyi idő alatt az anyanyelvén, és fele annyi idő alatt az anyanyelvén.
Akkor az élességet is 100% -os a közös célnyelven.
Így mentheti 50% idejét.
Ez lehet egy értékes érv tagjai, akik a forgalmas tanulás számos nyelven.
- Manapság English többen beszélik a nem bennszülöttek, mint a bennszülöttek.
Különben is, a többi főbb világnyelveken általában ugyanazt a tendenciát követte.
Ezért minél hamarabb megszokja a különböző kiejtés, szókincs és 'beszélgetés kultúrák' a célnyelven, annál jobb! Ily módon, akkor növekedni fog neked ismeretek nemzetközi kifejezések és a szleng, hogy anyanyelvi nem mindig használják, de gyakran hallottam más országokban.
- Anyanyelvi cél nyelv nem lehet beteg, és csak be kell kapcsolnia az anyanyelvét, ha beszéli meg, nem ad egy esélyt, hogy gyakoroljuk.
A non-native speaker, ez nem lesz a helyzet, mert a közös érdek az, hogy összpontosítson az adott nyelvet.
- Szorgalmazzuk, hogy peer korrekció még mindig lehetséges, még a nem anyanyelvi beszélők a célnyelv. A tanulók biztosan értékelni és helyes egymás teljesítményét.
Peer korrekció gyakran segít, hogy a pozitív hangulat a tanulók megvalósítják, hogy bennszülöttek hangszórók nem az egyetlen forrása a hibajavítás és ők is sokat tanulhatnak egymástól.
Sőt, a két partner a közös az anyanyelvük tudja és előre egymás nehézségek és hibák egy idegen nyelven, hogy egyetértenek.
Szintjétől függetlenül, bármikor cserélni hasznos ötleteket a módszer, a nyelv, a kiejtés, és egyéb alapvető aspektusait a tanulás.
Nos, nézzük meg!

Related topics: