Help

Wat zijn de voordelen van de 'Polyglot Club aanpak 'en het concept van' Active Ear'?Er zijn veel voordelen aan deze aanpak. Hier zijn een paar sterke punten:
- Tijdwinst: met een niet-native speaker, hoeft u niet om talen uit te wisselen.
Dat wil zeggen, de helft van de tijd in uw moedertaal, en de helft van de tijd in zijn moedertaal.
U kunt zowel focussen 100% op uw gemeenschappelijke doeltaal.
Zo bespaart u 50% van uw tijd.
Dit kan een waardevolle argument voor leden die bezig zijn te leren vele talen.
- Tegenwoordig Engels wordt meer gesproken door allochtonen dan bij autochtonen.
Trouwens, andere grote wereldtalen neiging om dezelfde trend volgen.
Vandaar, hoe eerder je wennen aan verschillende uitspraken, woordenschat en 'gesprek culturen' in de doeltaal, hoe beter! Op deze manier zul je je kennis van de internationale uitdrukkingen en jargon dat native speakers niet altijd gebruik te verhogen, maar die vaak worden gehoord in andere landen.
- Een native speaker van uw doeltaal kan niet geduldig zijn en gewoon overschakelen naar uw moedertaal als zij spreken, het niet geven u een kans om te oefenen.
Met een niet-native speaker, zal dit niet het geval zijn, omdat uw gedeelde belang is om zich te concentreren op dezelfde taal.
- Wij pleiten ervoor dat peer-correctie is nog steeds mogelijk, zelfs met niet-native speakers van de doeltaal. Cursisten kunnen zeker evalueren en corrigeren elkaars optredens.
Peer correctie vaak helpt om een ​​positieve sfeer te creëren als de leerlingen beseffen dat autochtonen luidsprekers zijn niet de enige bron van foutcorrectie en ze kunnen veel van elkaar leren.
In feite, twee partners met een gemeenschappelijke moedertaal kennen en kunnen problemen en fouten elkaars in een vreemde taal die zij delen anticiperen.
Ongeacht hun niveau, kunnen ze altijd ruilen nuttige ideeën over de methode, de taal, de uitspraak, en andere fundamentele aspecten van hun leerproces.
Dus, laat het uit!

Related topics: