Ajuda

NOU ARTICLE

Què és un 'Intercanvi d'Idiomes'?Un intercanvi d'idiomes és quan dues o més persones que parlen el mateix o diferents idiomes practiquen un llenguatge comú junts.
Per exemple, un parlant d'espanyol que està aprenent anglès pot fer un intercanvi d'idiomes amb un altaveu xinès que està aprenent el mateix idioma.
La primera raó dels membres per inscriure en Polyglot Club és practicar un idioma estranger. Per tant, intentem oferir aquestes oportunitats. El que proposem no és només la socialització, tenim un objectiu universal, humanitària, social i professional, tot alhora! Ens esforcem per proporcionar un ambient adequat i còmode per a que coincideixi amb les seves metes. En aquesta manera de pensar, li donarem el mitjà per animar-se a fer servir oralment els idiomes que passes tant de temps i esforç de memorització.
Els dos alumnes no necessàriament han de ser nadius de la llengua que intercanviïn. De la mateixa manera, dos parlants nadius de japonès molt bé poden parlar o escriure l'un a l'altre en rus si tots dos estan interessats en aquest idioma.
- Consells per optimitzar el seu intercanvi d'idiomes
- Formes de fer un intercanvi d'idiomes

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 3  1 All