Help

Wat is een ''Taaluitwisseling''?Een taaluitwisseling ontstaat wanneer twee of meer personen die dezelfde OF verschillende talen spreken, samen een gemeenschappelijke taal beoefenen. Iemand die bijvoorbeeld Spaans spreekt en Engels wil leren, kan een taaluitwisseling aangaan met iemand die Chinees spreekt en dezelfde taal, in dit geval het Engels, tracht te leren.
Beoefening van een vreemde taal is de belangrijkste reden voor leden om zich in te schrijven bij de Polyglot Club. Daarom bieden wij je zulke mogelijkheden aan. Ons doel is niet enkel de socializing, maar we hebben ook een universele, humanitaire, sociale en professionele doelstelling! We trachten een geschikte, comfortabele omgeving te creëren die je doelen vervullen. In deze denkwijze geven we je de middelen om jezelf aan te sporen om de talen waar je zo veel tijd en moeite aan spendeert vanbuiten te leren, mondeling te kunnen beoefenen.
Beide studerende personen hoeven niet noodzakelijk moedertaalspreker te zijn van de taal die ze uitwisselen. Twee moedertaalsprekers van het Japans kunnen eveneens met elkaar in het Russisch spreken als ze beiden geïnteresseerd zijn in deze taal.
- Tips om je taaluitwisseling te optimaliseren
- Manieren om een taaluitwisseling te doen

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 3  1 All