Ajutor

NEW ARTICLE

Ce este un 'schimb lingvistic'?Un schimb de limbaj este atunci când două sau mai multe persoane care vorbesc aceeași sau diferite limbi practica un limbaj comun împreună.
De exemplu, un vorbitor spaniol care învață limba engleză se poate face un schimb de limbă cu un vorbitor chinez care învață aceeași limbă.
Primul motiv pentru membrii să se înscrie la poliglot Club este de a practica limbi străine. Astfel, vom încerca să vă oferim astfel de oportunități. Ceea ce ne propunem nu este doar de socializare, avem un scop universal, umanitar, socială și profesională, dintr-o dată! Noi eforturi pentru a oferi un mediu adecvat și confortabil pentru a se potrivi scopurilor tale. În acest mod de gândire, vă va oferi mijloacele de a te încuraja să folosească oral limbile pe care le petrec atât de mult timp și efort memorare.
Cele două Cursanții nu trebuie neapărat să fie originari din limba pe care o schimb. De asemenea, două vorbitori nativi de limba japoneză pot foarte bine vorbi sau a scrie unul cu altul în limba rusă, dacă ambele sunt interesați în această limbă.
- Sfaturi pentru a optimiza schimb limba
- Moduri de a face un schimb de limbă

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 3  1 All