Bantuan

NEW ARTICLE

Apakah yang dimaksudkan dengan 'Bahasa Pertukaran'?A pertukaran bahasa adalah apabila dua atau lebih individu yang bercakap bahasa yang sama ATAU berbeza mengamalkan satu bahasa yang sama bersama-sama.
Sebagai contoh, penceramah Sepanyol yang belajar bahasa Inggeris boleh melakukan pertukaran bahasa dengan penceramah Cina yang belajar bahasa yang sama.
Sebab pertama untuk ahli untuk mendaftar di Polygot Club adalah untuk menggunakan bahasa asing. Oleh itu, kita cuba untuk menawarkan peluang itu. Apa yang kita bincangkan tidak hanya bersosial, kita mempunyai matlamat yang sejagat, kemanusiaan, sosial dan profesional, semua sekali gus! Kami berusaha untuk menyediakan persekitaran yang mencukupi dan selesa untuk dipadankan dengan matlamat anda. Dalam pemikiran ini, kami akan memberi anda cara-cara untuk menggalakkan diri anda untuk digunakan secara lisan bahasa yang anda menghabiskan begitu banyak masa dan usaha menghafal.
Kedua-dua pelajar tidak semestinya perlu menjadi penduduk asal bahasa mereka bertukar-tukar. Begitu juga, dua penutur asli Jepun dengan baik boleh bercakap atau menulis antara satu sama lain di Rusia jika kedua-duanya berminat dalam bahasa ini.
- Tips untuk mengoptimumkan pertukaran bahasa anda
- Cara-cara untuk melakukan pertukaran bahasa

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 3  1 All