Help

NEW ARTICLE

Какво е "езиков обмен"?A езиков обмен е, когато две или повече лица, които говорят един и същ или различни езици практикуват общ език заедно.
Например, един испански говорител, който се учи английски език може да направи за езиков обмен с китайски говорител, който се учи на същия език.
Първата причина за членовете да се запишат в Polyglot Club е да практикуват чужди езици. По този начин, ние се опитваме да ви предложим такива възможности. Това, което ние предлагаме, е не просто общуване, ние имаме една универсална, хуманитарна, социална и професионална цел, всички наведнъж! Ние се стремим да предоставят адекватна и комфортна среда за да съответства на целите си. По този начин на мислене, ние ще ви даде средствата да се насърчават да използват орално езиците, които прекарват толкова много време и усилия, за запомняне.
Двете учащите не трябва непременно да бъдат граждани на езика си разменят. По същия начин, двама носители на японски може много добре да говорят или пишат помежду си по руски, ако и двете са заинтересовани от този език.
- Съвети за оптимизиране на вашия езиков обмен
- начина да направите един езиков обмен

Related topics: