Apua

NEW ARTICLE

Miten meidän pitäisi oppia kielioppi?Onko meidän tarvitse edes muodollisesti oppia sitä?

On monia lausuntoja kieltenopiskelun yhteisön osa opettajien ja oppijoiden osalta kielioppia.Jotkut uskovat, että kielioppi lähestymistapa on avain tehokkaasti kielten opiskeluun. He väittävät, että perusteellinen kieliopin tutkimus on tarpeen ymmärtää kielen rakenteen. He korostavat, että ilman ymmärrystä kielioppia, kielen olisi sekamelskaan sanoja vaikea tulkita. Jotkut menevät niin pitkälle, että sanoisin, että he ensin täytyy olla hyvä käsitys kieliopin jopa ennen kielen oppiminen. Kutsun tätä puhtaasti analyyttinen lähestymistapa.

Toisaalta, toiset uskovat juuri päinvastoin: että kielioppi kirjat ovat tarpeettomia esteitä, jotka hidastavat oppimista. Kielioppi sääntöjä olisi yksinomaan päätellä kieltä eikä päinvastoin. Tämän vision, opiskelijan pitäisi alkaa 'hyökkää' kieltä mahdollisimman pian. Massive altistuminen ja vähennys ovat avaintekijöitä tässä. Kutsun tätä puhtaasti induktiivinen lähestymistapa.
Määritelmä Kielioppi

Löysin melko mielenkiintoinen määritelmä kieliopin. Kielioppi on 'rakenteellinen perusta meidän kyky ilmaista itseämme. Enemmän olemme tietoisia siitä, miten se toimii, sitä enemmän voimme seurata merkitystä ja vaikuttavuutta tapamme ja toiset käyttävät kieltä. Se voi edistää tarkkuutta, havaita epäselvyyttä ja hyödyntää rikkaus ilmaisun. Tämä voi auttaa ketään, paitsi kieltenopettajat, mutta kaikki opettajat kaikesta '.

Mikä minuun oli lause: enemmän olemme tietoisia siitä, miten se toimii. En usko, että meidän on oltava tietoisia siitä, miten se toimii. Meidän täytyy vain saada se toimimaan. Kun kieli virrat ja tarkasti ilmaistuna, olemme oppineet sen kielioppi. Viisi vuotta vanha lapset eivät ole edes tietoisia sanan kielioppia, ja silti he pystyvät koota koko, oikea lauseita omalla äidinkielellään He ovat sisäistäneet sitä tiedostamatta.
Breaking koodi

Tavoitteenamme on viestiä. Emme pyri tekemään hyvin kielioppitehtävät ja niihin liittyvistä asioista. Kielioppi on sisäistänyt jos opiskelija toimii todella tehokkaasti.
Näen kieliä koodeja. Jokainen kieli on eri koodi. Kielet ovat keinoja, jotka ihmisen 'koodata' äänet ja sanat välittää viestin. Jos me kommunikoida tehokkaasti, olemme jakaneet koodi.
Jotta murtaa koodia, meidän täytyy selvittää sen kuvioita. Se on avain.
Kun olet rikki koodi, kieli etenee ja kaikki menee helppoa ja nautinnollista.
Miten murtaa koodin?

Tärkein kysymys on, miten rikkoa koodin? Miten löytää tapa laittaa kaikki tämä käytännössä?
Annan teille esimerkin analysointiin ja päättelemällä.
Mietitäänpä seuraavat järjestyksessä kokonaislukuja, kutsutaan Fibonaccin luvut:

0 1 1 2 3 5 8 13 ...

Sen sijaan, antaa sinulle selityksen, voin antaa teille vihje: on tarkka ja yksinkertainen kuvio vierekkäisten numeroiden pitää pareittain. Oletko tajuta se? Jos et, yritä uudelleen, se on vaivan arvoista.
Ok, olet löytänyt ratkaisun ratkaisu? Etkö tunne tyydytyksen tunnetta?
Kuvittele nyt, että olin yksinkertaisesti antanut teille seuraavan määritelmän:
Kaksi ensimmäistä numerot Fibonaccin ovat 0 ja 1, ja jokaisen seuraavan numero on summa kahden edellisen. Matemaattisesti, sekvenssi Fn Fibonaccin määritellään Differenssiyhtälö:

Fn = Fn-1 + Fn-2

Siemeniä arvoja F0 = 0, F1 = 1.

Tämän, sinun tarvitsee vain lisätä numeroita alkuperäisestä siemen arvoja ja saada järjestyksessä. Olet oppinut käsite Fibonaccin sarja, teille on kerrottu, miten se toimii. Ensimmäisessä tapauksessa ,, sijaan, olet tajunnut sitä itse. Jos teit, aivot ovat tehneet vaivaa löytää malli. Tämä panostus on tärkeää, että se aiheuttaa neuroverkkoja muodostamaan. Päätellä asioita vähän apua ulkopuolelta on tärkeää.
Minun Techniques

Olen erittäin päämäärätietoinen henkilö, ja minä teen 100% varma, että voin mukavasti kommunikoida kohdekielellä.
Voidakseen tehdä niin, leikkasin pois kaikki rasva ja vain keskittyä siihen, mitä on tarpeen käyttää kieltä. En yksinkertaisesti valita tekstejä, jotka sopivat minun etuja ja intuitiivisesti yrittää ymmärtää kieliopin havainnoimalla todellisia kieltä äidinkielenään. Olen rauhallinen ja rento, koska olen tietoinen siitä, että hyvin yhdellä lauseella sisältää kaikki kieliopin minun täytyy tietää ilmaista tietty ajatus, kuten Fibonaccin sisältää avain sen koodaus vain muutamia numeroita. Vähemmän on enemmän minun menetelmällä.
Kaikille teille, jotka on kiinnostunut käyttämään sitä, voin näyttää sinulle täsmälleen, miten saavuttaa, mitä olen saavuttanut vuosien aikana onnistuneesti oppimisen kielten 'valmennuksessa' sinua koko prosessin.
Yksityiskohdat tulee olemaan kirja Olen parhaillaan, joka on alustavasti tarkoitus julkaista kesäkuussa 2013.
Kirjoittanut Luca Lampariello

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All