Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan tanuljunk nyelvtant?Vajon akkor is szükség van, hogy hivatalosan is tanulni?

Sok véleményeknek a nyelvtanulás közösség részéről a tanárok és a tanulók tekintetében nyelvtan.Vannak, akik úgy vélik, hogy a nyelvtan-alapú megközelítés kulcsfontosságú, hogy hatékonyan nyelvet tanulni. Azt állítják, hogy egy alapos nyelvtani tanulmány megértéséhez szükséges szerkezet a nyelvet. Ők azt állítják, hogy nem értjük a nyelvtan, a nyelv lenne egy rakás szavakat nehéz megfejteni. Néhány megy olyan messzire, hogy azt mondják, hogy először meg kell, hogy egy jó felfogni a nyelvtan is megkezdése előtt a nyelvtanulást. Én ezt egy tisztán analitikus megközelítést.

Másrészt, mások úgy vélik, pontosan az ellenkezője: hogy a nyelvtan könyvek szükségtelen akadályt, amelyek lassítják a tanulási folyamat. Nyelvtani szabályokat kell kizárólag abból következtettek, hogy a nyelv és nem fordítva. E szerint a jövőkép, egy diák kell kezdeni 'támadják' a nyelv a lehető leghamarabb. Massive expozíciót és a levonás kulcsfontosságú elemeit. Én ezt tisztán induktív megközelítést.
A meghatározása Grammar

Találtam egy igen érdekes meghatározása nyelvtan. Nyelvtan 'a strukturális alapja, hogy képesek vagyunk kifejezni magunkat. Minél inkább tisztában vannak azzal, hogyan működik, annál tudunk figyelni, jelentését és hatékonyságát, ahogy mi és mások használják a nyelvet. Ez elősegítheti a pontosság, érzékeli kétértelműséget, és kihasználják a gazdag kifejezése. Ez segíthet bárki, nem csak a nyelvtanárok, de minden tanár mindent '.

Mi ütött nekem az a mondás: Minél inkább tisztában vannak azzal, hogyan működik. Én nem hiszem, hogy tisztában kell lenniük azzal, hogyan működik. Csak meg kell, hogy működjön. Egyszer egy nyelvet áramlások és pontosan kifejezni, amit megtanultunk a nyelvtant. Öt éves gyerek még csak nem is tudatosan, a szó nyelvtani, és mégis képesek string együtt teljes, helyes mondatok anyanyelvükön Ők belsővé tudattalanul.
Breaking the code

Célunk, hogy kommunikálni. Mi nem keressük, hogyan lehet jól nyelvtani gyakorlatok és a kapcsolódó kérdésekről. Grammar belsővé válnak, ha a tanuló dolgozik egy valóban hatékony módon.
Nézhetem nyelven kódokat. Minden nyelvnek van egy másik kódot. A nyelvek módon, amely az emberi lények 'kódoló' hangok és szavak üzenetek közvetítésére. Ha a hatékony kommunikációhoz, már megkezdtük a kódot.
Annak érdekében, hogy megtörjön a kódot, meg kell kitalálni a mintákat. Ez a kulcsa.
Miután megtört a kódot, a nyelvi bontakozik ki, és minden helyreáll könnyű és élvezetes.
Hogyan lehet megtörni a kódot?

A fő kérdés az, hogyan lehet megtörni a kódot? Hogyan talál egy módszert, hogy mindezt a gyakorlatban?
Hadd mondjak egy példát elemzése és következtetések levonása.
Nézzük a következő sorrendben egész számok, az úgynevezett Fibonacci számok:

0 1 1 2 3 5 8 13 ...

Ahelyett, így a magyarázat, amit adhatok egy tanácsot: van egy pontos és egyszerű mintát a szomszédos számok, úgy párban. Jöttél ki? Ha nem, próbálja újra, akkor is megéri a fáradságot.
Ok, van megtalálta a megoldást a megoldás? Nem érzi egyfajta elégedettség?
Most képzeljük el, hogy én egyszerűen megadja neked a következő definíciót:
Az első két szám a Fibonacci-sorozat 0 és 1, és minden további szám összege az előző kettő. Matematikailag kifejezve, a szekvencia Fn Fibonacci határozza meg a kiújulás kapcsolat:

Fn = Fn-1 + Fn-2

A vetőmag-értékek F0 = 0, F1 = 1.

Ezzel, akkor csak be kell helyeznie a számok a kezdeti mag értékek és megszerezni a sorozatot. Megtanultuk az elképzelés, hogy a Fibonacci-sorozat, akkor azt mondták, hogy működik. Az első esetben a ,, helyett, akkor jött rá magad. Ha igen, az agy lesz arra törekedett, hogy megtalálja a mintát. Ez erőfeszítés azért fontos, ez nem okoz neurális hálózat alkotnak. Következtetve a dolgokat egy kis segítség kívülről is fontos.
Saját technikák

Én nagyon célorientált ember vagyok, hogy 100% -ban biztos, hogy tudok kényelmesen kommunikálni a célnyelven.
Annak érdekében, hogy ezt megtegye, vágtam ki az összes zsírt, és csak arra koncentráljon, amit kell használni a nyelvet. Egyszerűen válassza szövegek, amelyek megfelelnek az érdeklődésem, és intuitív módon próbálja megérteni a nyelvtani azáltal, hogy a tényleges nyelvét anyanyelvű. Én nyugodt és ellazult, mert tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy nagyon egyetlen mondatot tartalmaz minden nyelvtani tudnom kell, hogy kifejezze egy adott gondolat, ahogy a Fibonacci-sorozat tartalmazza a legfontosabb, hogy a kódolás néhány számot. A kevesebb több az én módszerem.
Mert valaki közületek, aki érdeklődik a használat, meg tudom mutatni, hogy pontosan hogyan kell elérni, amit értem el a több éves sikeres nyelvtanulás a 'coaching', akkor az egész folyamat.
A részleteket majd egy könyvben Én jelenleg dolgozik, amelyet próbaképpen tervezett kiadás júniusáig, 2013.
Írta: Luca Lampariello

Related topics:

Comments