Hjælp

NEW ARTICLE

Vil lære sprog være nødvendigt i fremtiden?Den 'Pilot' ansøgning gør det muligt at oversætte samtaler i realtid på flere sprog. Er denne form for teknologi annoncere afslutningen af ​​sprogindlæring?

En revolutionerende program til at oversætte i realtid


For nylig talte vi om et program, der oversætter i realtid via øretelefoner.
Disse øretelefoner er tilsluttet en mobil app oversætte 4 sprog i realtid. Denne enhed til rådighed fra 2017 kan tillade at kommunikere med en udlænding uden at lære hans sprog.
Husk filmen 'Lost in Translation' . Har du nogensinde følt tabt i en helt fremmed miljø uden evnen til at kommunikere?
For at undgå dette på din næste tur til et land, du ikke kender sproget, eller i din by, med en turist i nød, New York opstart Waverly Labs hævder at have løsningen takket være et par øretelefoner kaldet 'Pilot' .

Hvis de viser sig at være så effektiv som selskabet hævder, vil dette system, for det første at oversætte engelsk, spansk, italiensk og fransk. Alt i realtid.
Opstarten sikrer, at inden for to år, vil idiomer såsom hindi, arabisk, og andre lande i Afrika, slavisk og asiatiske sprog også være tilgængelige. Grundlæggerne af Pilot hævder således at være i stand til at skabe 'en verden uden sprogbarrierer'.

For at bruge denne nye generation oversætter, ville det være nok til at placere en øresnegl i øret, og en anden i en af ​​dine samtalepartner.
Det afgørende element til at forbinde de to øretelefoner er en smartphone, som en ansøgning vil hente de forskellige tilgængelige sprog. algoritmer talegenkendelse er meningen at gøre resten. Hele, selv offline, så for ikke at medføre ekstra omkostninger til internetforbindelser, når brugeren er i udlandet.
Skaberne af Pilot allerede bebuder en anden generation af deres produkt, der vil være i stand til at oversætte ord samtalepartner uden øresneglen.

En vision, der allerede rejser, blandt nogle eksperter, at spørgsmålet om nytten af ​​at lære fremmedsprog i fremtiden ...

Det er, hvad vi skal diskutere nu!

Vil det snart være nytteløst at lære et fremmedsprog?


Udover eksemplet med 'Pilot' enhed, der stadig nødt til at bevise sin præstation i dag, kan vi allerede sende flersprogede beskeder på Facebook, kan vi også tale i kinesisk på Skype og endda læse en videnskabelig artikel i engelske takket være Google! Alt dette er allerede reel og ikke science fiction.

Det er klart, at kende alle de fremskridt endnu ikke kommet, og især gennem kunstig intelligens, nogle allerede spørge sig selv, om der stadig vil være behov for at lære et fremmedsprog. Endvidere vil vi stadig brug for en tolk eller oversætter?
Hvis vi lytter til repræsentanterne for oversættere, men denne gang er ikke klar til at komme. For dem, kunstig intelligens eller ej, oversættelse kan ikke reduceres til en computer ligning, for det er mere en kunst end en videnskab! Det er et argument, der holder sin jord ... for øjeblikket. Dette argument vil uden tvivl også blive demonteret præcis som vi havde sagt, at en computer aldrig ville slå en ekspert i skak, eller endnu bedre på spil go, to indsatser, som ikke står længe mod de nye intelligente robotter.
Uden at gå ind i fremtiden, skal det bemærkes, at oversættelse algoritmer allerede giver fremragende resultater for europæiske lovgivningsmæssige tekster, for eksempel. Ikke alene denne type tekst - kodificeret nok i sin struktur - egner sig vidunderligt til oversættelser af computere, men det er uendeligt hurtigere. Det er rigtigt, for tekster af mere generel karakter, såsom romaner for eksempel automatiske oversættelser er stadig ret skuffende.
For andre observatører, i stedet for bekymrende, vi alle bør glæde os, at algoritmer kan hjælpe os med at interagere med mennesker fra forskellige kulturer.
Og så dem, der ønsker at bosætte sig i udlandet vil have andet valg end at lære det lokale sprog. Hvis en amerikaner ønsker at bosætte sig på Côte d'Azur til sin alderdom, vil han nødt til at lære fransk.
For resten vil automatisk oversættelse især være en mulighed, da det vil frigive nye energier, herunder ansættelse af personale.

Og du, tror du, at det ikke længere vil være nødvendigt at lære sprog i fremtiden? Indtal en kommentar nedenfor.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1  1  1 All