Hjælp

NEW ARTICLE

Sådan læser du hurtigt på et fremmedsprog?I denne artikel vil vi diskutere de hurtige læsningsteknikker generelt og hvordan man kan anvende dem til læsning på fremmedsprog .Lær hurtig læsning


Hvordan sparer du tid under dine studier generelt? Ved at lære at læse hurtigere uden at miste i forståelse .

Vær mere aktiv i læsning


Det er derfor ikke et spørgsmål om at læse hurtigt uden at huske noget, men at forvalte at huske hurtigere. At læse hurtigere betyder at være mere aktiv, mere fokuseret , hvilket forbedrer forståelse og memorisering. Det modsatte af læsning mens du drømmer!
Når din hjerne er opmærksom, husker du bedre.

Her er nogle metoder, du kan anvende dagligt.

Brug en visuel vejledning


Første ting at gøre: Brug en visuel guide. Med andre ord, et objekt, som du vil følge teksten med: en pen, en linjal eller endda din finger. Hvis det f.eks. Er en blyant, skal du følge (med den side der ikke skriver) teksten du læser. Dette hjælper med at træne dine øjne i en regelmæssig og hurtig bevægelse.
Når du læser, går dine øjne normalt tilbage i teksten. Vi må miste denne vane. Med en visuel guide vil bevægelsen af dine øjne være flydende.

Du kan ikke med denne metode læse en roman om en time, da det er en lineær læsning, det vil sige, hvor du læser alle ordene. Men du kan allerede fordoble din læsningshastighed med praksis .

Mål hvad er vigtigt


Som du ved, er det i en lærebog eller en bog, der ikke har samme betydning. I en mængde på 500 sider vil der være mange eksempler, anekdoter, diagrammer, titler ... Ideen er ikke at læse alt , men at målrette mod det, der er vigtigt. Dette kaldes selektiv læsning .

Før du begynder at læse, skal du bladre gennem manualen. Læs indholdsfortegnelsen for at se, hvordan den er organiseret og derefter resuméet i slutningen af kapitlerne. Overhold hvordan forfatteren opretter hver del.

Så se indekset: se hvad er nøgleordene. Posterne med de mest referencessider er vigtige. Skriv dem ned på et ark papir, dette er nøgleordene i lærebogen. Læs derefter introduktionen, især i slutningen, der præsenterer de vigtigste ideer, der er udviklet i bogen og på konklusionen.

Kombiner lineær læsning og selektiv læsning


Læs kun bogen, når disse trin er nået! Brug en pointer til hurtigere lineær læsning. Fokuser på ord med fed eller kursiv, diagrammer, grafik, fotos og legender ...

I en historiebog vil du f.eks. Huske datoerne og årsagerne til de begivenheder, der fandt sted. Du er velkommen til at annotere et par datoer i venstre margen og skrive i højre margen en sætning, der opsummerer siden.

Ved at kombinere visuel vejledning og selektiv læsning sparer du tid til din læring. Men pas på, det er ikke mirakuløst. Det er nødvendigt at investere lidt før du har et afkast på fortjeneste!

Mål og lær


Hvad der ikke måles, bliver ikke forbedret. Hvor hurtigt læser du nu? Hvis du ikke ved det, er det tid til at måle det.

Der er mange online værktøjer designet til at måle din læsningshastighed. Her er 3 af dem:
1. ReadingSoft.com
2. FreeReadingTest.com
3. MyReadSpead.com

Resultatet af denne test vil være det basisniveau, hvorfra du kan forbedre.
Her er nogle gennemsnitlige læsningshastigheder (indfødte engelsktalende læsning på engelsk):

Hurtig læsning på fremmedsprog


Nu hvor du kan læse hurtigt, skal du lære at læse på fremmedsprog.
Du skal kombinere to færdigheder .
Det er sandsynligvis ikke læsningshastigheden, der skal forbedres, men snarere forståelseshastigheden .
Læseforståelse afhænger af en grundig forståelse af ordforråd i kontekst .
Den bedste og mest effektive måde at forbedre forståelseshastigheden på er at bruge mange timer på at lytte til sproget .

Nyhedsudsendelser, især og anden eksponering for det sprog, der tales af indfødte til deres normale hastighed, vil øge forståelsen.
Indtil man bliver helt flydende på fremmedsprog, er der behov for at oversætte mentalt til vores modersmål, hvad vi hører på fremmedsprog. Dette er normalt.

Når vi begynder at tænke på fremmedsprog , så behøver vi ikke at oversætte mentalt, og forståelsens hastighed er øjeblikkelig.
Derefter vil du kunne bruge dine læsekompetencer og din meget gode sprogforståelse til at læse meget hurtigt på dette sprog.

Kilder


Letudiant.fr
Quora.com
insanity-mind.com

Hvad med dig? Har du prøvet nogle af disse teknikker, har du været i stand til at forbedre?
Venligst del din mening med at skrive en kommentar nedenfor:

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All