Apua

NEW ARTICLE

Kuinka lukea nopeasti vierasta kieltäTässä artikkelissa keskustellaan nopeasti lukemista koskevista tekniikoista ja siitä, miten niitä sovelletaan vieraan kielen lukemiseen .Opi nopeasti lukemista


Kuinka säästät aikaa opintojen aikana yleensä? Oppimalla lukea nopeammin menettämättä ymmärrystä .

Ole aktiivisempi lukemassa


Siksi ei ole kyse pikasta lukemisesta ilman mitään muistamista, vaan siitä, että pystytään muistamaan nopeammin. Nopeampi lukeminen tarkoittaa sitä, että olet aktiivisempi, keskittyneempi , mikä parantaa ymmärrystä ja muistamista. Lukemisen vastakohta unessa!
Kun aivot ovat valppaana, muistat paremmin.

Tässä on joitakin menetelmiä, joita voit hakea päivittäin.

Käytä visuaalista opasta


Ensimmäinen asia: käytä visuaalista opasta. Toisin sanoen esine, jonka kanssa seuraa tekstiä: kynä, viiva tai jopa sormi. Jos se on esimerkiksi lyijykynä, seuraa (lukuun ottamatta puoli) lukemasi tekstiriviä. Tämä auttaa kouluttamaan silmiäsi säännöllisesti ja nopeasti.
Kun luet, yleensä, silmäsi palaavat tekstiin. Meidän täytyy menettää tämä tapa. Visuaalinen opas, silmäsi liikkuminen on nestettä.

Et voi, tällä menetelmällä, lukea romaania tunnin kuluessa, koska se on lineaarinen lukema, toisin sanoen missä luet kaikki sanat. Mutta voit jo kaksinkertaistaa lukunopeuden käytännössä .

Kohdista, mikä on tärkeää


Kuten tiedätte, oppikirjassa tai kirjassa kaikki, mitä kirjoitetaan, ei ole sama merkitys. 500 sivun volyymissä on monia esimerkkejä, anekdootteja, kaavioita, nimikkeitä ... Ajatuksena ei ole lukea kaikkea vaan kohdistaa se, mikä on tärkeää. Tätä kutsutaan valikoivaksi käsittelyksi .

Ennen kuin aloitat lukemisen, käännä käsikirja. Lue sisällysluettelo, miten se on järjestetty ja sitten yhteenveto kappaleiden lopussa. Huomioi, miten kirjoittaja asettaa jokaisen osan.

Katso sitten indeksi: katso, mitkä ovat avainsanat. Eniten referenssilehtiä sisältävät merkinnät ovat tärkeitä. Kirjoita ne paperille, nämä ovat oppikirjan keskeisiä termejä. Sitten lue esittely, varsinkin lopussa, jossa esitellään kirjan tärkeimmät ajatukset ja päätelmät.

Yhdistä lineaarinen lukeminen ja valikoiva lukeminen


Lue kirja vain, kun nämä vaiheet on saavutettu! Käytä osoitinta nopeampaa lineaarista lukemista varten. Tarkenna sanat lihavoituna tai kursivoituna, kaaviot, grafiikat, valokuvat ja legendat ...

Esimerkiksi historiallisessa kirjassa muistetaan tapahtumien päivämäärät ja syyt. Voit vapaasti kommentoida muutamia päivämääriä vasemmassa reunassa ja kirjoittaa oikeaan reunaan lauseen, joka tiivistää sivun.

Yhdistämällä visuaalinen ohjaus ja valikoiva lukeminen säästät aikaa oppimiseen. Mutta ole varovainen, se ei ole ihmeellinen. On tarpeen investoida vähän ennen voittoa!

Mittaa ja opi


Mitä ei mitata, ei paranna. Kuinka nopeasti olet lukemassa nyt? Jos et tiedä, on aika mitata se.

On monia online-työkaluja, joiden avulla voit mitata lukunopeutta. Tässä on kolme:
1. ReadingSoft.com
2. FreeReadingTest.com
3. MyReadSpead.com

Tämän testin tulos on perusta, josta voit parantaa.
Seuraavassa on joitakin keskimääräisiä lukunopeuksia (englanninkieliset natiivi-englanninkieliset):

Nopea lukeminen vierailla kielillä


Nyt kun osaat lukea nopeasti, sinun täytyy oppia lukemaan vieraalla kielellä.
Sinun tulee yhdistää kaksi taitoa .
Se ei luultavasti ole käsittelyn nopeutta, joka tarvitsee parannusta, vaan ymmärryksen nopeutta .
Lukemisen ymmärtäminen riippuu sanaston perusteellisesta ymmärtämisestä kontekstissa .
Paras ja tehokkain tapa parantaa ymmärryksen nopeutta on viettää useita tunteja kuuntelemalla kieltä .

Erityisesti uutislähetykset ja muu altistuminen kielille, joita alkuperäiskansat puhuvat normaalilla nopeudellaan, lisäävät ymmärrystä.
Siihen saakka, kunnes joku tulee täysin sujuvasti vieraalla kielellä, on välttämätöntä kääntää henkisesti äidinkielemme, mitä kuulemme vieraan kielellä. Tämä on normaalia.

Kun alamme ajatella vieraalla kielellä , meidän ei tarvitse kääntää henkisesti ja ymmärryksen nopeus on hetkellinen.
Sitten voit käyttää lukutaitojasi ja erittäin hyvää kielten ymmärtämistäsi lukea nopeasti tällä kielellä.

Lähteet


Letudiant.fr
Quora.com
insanity-mind.com

Entä sinä? Oletko kokeillut joitakin näistä tekniikoista, oletko pystynyt parantamaan?
Jaa mielipiteesi, jättäen kommentin alla:

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All