Si të postoj një video?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Ajo mund të jetë shumë e dobishme për të gjithë përdoruesit PolyglotClub të gjeni disa mësime të rëndësishme dhe efektive të video për mësimin e gjuhës. Të gjitha Polyglot Club Anëtarët mund të shtoni video materialeve që ata i konsiderojnë interesante për të mësuar një gjuhë të veçantë. Në këtë mënyrë, ju do të kontribuojë në ndërtimin e një backup të fortë dhe të besueshëm pedagogjik për tërë Polyglot Club Komunitetit.

Faqet e internetit si youtube.com , dailymotion.com ... sigurojë vetëm se. Edhe pse ato faqet e internetit nuk janë përshtatur në mënyrë specifike në drejtim të edukimit gjuhësor të huaj, por ata ofrojnë qindra e videos kanë të bëjnë me gjuhën e mësimit / mësimdhënies.

Si një nxënës të gjuhës, ju e dini se ajo është interesi juaj për të shfrytëzuar të gjithë dhe çdo burim të informacionit, në mënyrë që të zhvillojnë aftësitë tuaja në gjuhën e caktuar. Pra, e ndajnë me pjesën tjetër të Polyglot Club Komunitetit videos që kanë punuar më mirë me ju, që të ju mësoi më; në një fjalë, videot që t'ju sjellë diçka që të ju ndihmuar në mësimin tuaj.

Shto një video RI TANI!
Shkojnë nëpër hapat e mëposhtëm për të shtuar video tuaj:

- Gjeni një video të mirë dhe interesante të mësuarit të gjuhës. Ju mund të kërkoni për interesante, të dobishme dhe të mirë të gjuhës CILËSISË video të mësimit në disa faqet e internetit. Lista e faqeve ju mund të përdorni me Polyglot Club . Pasi të keni gjetur një video të duhur, zgjidhni faqen e internetit video në listën drop-down dhe ngjisni URL video në kutinë e. JU LUTEM, MOS POST i papërshtatshëm VIDEO OSE ME vulgare CONTENT: NE NUK DO PRANONI video me përmbajtje fyese.
- Zgjidhni nivelin e duhur e gjuhës në drop-down list. Nëse ju mendoni se kjo video është e vështirë për të kuptuar, zgjidhni nivelin e përparuar. Nëse ju mendoni se është e lehtë, zgjidhni nivelin fillestar.
- Zgjidhni një titull.

Dhe kjo është ajo!

Faleminderit për kontributin tuaj.
Kjo do të jetë një bazë të dhënash të madh për përdoruesit Polyglot Club dhe nxënësit e gjuhës në mbarë botën!

Related topics:

Comments
  • 0 Komente