Miten video lähetetään?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Se voi olla erittäin hyödyllistä kaikille PolyglotClub käyttäjät löytää asiaan ja tehokas video tutorials kielten oppimista. Kaikki Polyglot Club Jäsenet voivat lisätä videomateriaalia että ne pitävät mielenkiintoista oppia tiettyä kieltä. Näin voit edistää rakentamisessa vahva ja luotettava pedagogista varmuuskopiointi koko Polyglot Club yhteisön.

Sivustot kuten youtube.com , dailymotion.com ... tarjoavat juuri sitä. Vaikka nämä sivustot eivät ole erityisesti suunnattu vieraan kielen opetusta, mutta ne tarjoavat satoja videoita liittyvät kielen oppiminen / opetus.

Koska kielenoppija, tiedät, että se on oman etusi hyödyntää kaikki ja jokainen tietolähde, jotta voidaan kehittää taitojasi kohdekielellä. Joten, älä jaa muuhun Polyglot Club Community videoita joka toimi parhaiten sinulle, joka opetti sinulle eniten; yhdellä sanalla, videoita, joka toi sinulle jotain, joka auttoi sinua oppimiseen.

Lisää uusi video NYT!
Käy läpi seuraavat vaiheet lisätä videon:

- Etsi hyvä ja mielenkiintoinen kieli oppiminen video. Voit etsiä kiinnostavia, hyödyllisiä ja hyvä laatu kielen oppiminen video useita verkkosivustoja. Luettelo sivustoja voit käyttää Polyglot Club . Kun olet löytänyt oikea video, valitse video verkkosivuilla pudotusvalikosta ja liitä videon URL-ruutuun. PLEASE, älä lähetä SOPIMATONTA videoita tai KANSSA VULGAR SISÄLTÖ: Emme hyväksy videoita loukkaavaa sisältöä.
- Valitse oikea kieli tason pudotusvalikosta. Jos luulet tämä video on vaikea ymmärtää, valita kypsälle tasolle. Jos luulet se on helppoa, valitse aloittelija tasolla.
- Valitse otsikko.

Ja se on siinä!

Kiitos panos.
Tämä on suuri tietokanta Polyglot Club käyttäjille ja kieltenoppijat ympäri maailmaa!

Tähän liittyviä aiheita:

Comments
  • 0 Kommentit