Hogyan tegyünk közzé egy videót?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Lehet, hogy nagyon hasznos az összes PolyglotClub felhasználók talál valami megfelelő és hatékony videót útmutatók nyelvtanulás. Minden Polyglot Club tagok hozzá video anyagok, hogy álláspontjuk szerint érdekes, hogy megtanulják az adott nyelvet. Ily módon, akkor hozzájárul az épület egy erős és megbízható pedagógiai hát az egész Polyglot Club Közösség.

Weboldalak, mint a youtube.com , dailymotion.com ... biztosítani, hogy csak. Bár ezek a honlapok nem kifejezetten irányul idegennyelv-oktatás, de az általuk kínált száz videók vonatkozó nyelvtanulás / tanítás.

Ennek nyelvtanuló, tudod, hogy a saját érdeke, hogy éljenek minden egyes információforrás, annak érdekében, hogy fejlessze képességeit a célnyelven. Szóval, ne ossza meg a többi Polyglot Club Community videót, amely működött a legjobban veled, hogy tanított meg a leginkább; egy szóval, a videókat, hogy hoztam neked valamit, ami segített a tanulásban.

Adjon hozzá egy új videót most!
Menj át a következő lépéseket, hogy adjunk a videó:

- Keressen egy jó és érdekes nyelvtanulás video. Kereshetünk érdekes, hasznos és jó minőségű nyelvtanulás video több weboldalon. weboldalak listája tudod használni Polyglot Club . Miután megtalálta a megfelelő video, válassza ki a videó honlapon a legördülő listából, és illessze be a videó URL címét a mezőbe. KÉRJÜK, ne tegye kifogásolható videókat, VAGY vulgáris TARTALOM: Nem fogadjuk videókat a sértő tartalom.
- Válassza ki a megfelelő nyelvi szint a legördülő listából. Ha úgy gondolja, ez a videó nehéz megérteni, válasszon az emelt szintű. Ha úgy gondolja, hogy könnyű, válassza ki a kezdő szinttől.
- Válassz egy címet.

És ez az!

Köszönjük a hozzájárulást.
Ez lesz egy nagy adatbázist Polyglot Club felhasználók és a nyelvtanulók számára az egész világon!

Related topics:

Comments
  • 0 Hozzászólások