Hvordan poster man en video?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Det kan være svært nyttig for alle PolyglotClub brukere å finne noen relevante og effektive opplæringsvideoer for språklæring. All Polyglot Club medlemmer kan legge videomateriale som de anser interessant å lære et bestemt språk. På denne måten vil du bidra i byggingen av en sterk og pålitelig pedagogisk backup for hele Polyglot Club fellesskap.

Nettsteder som youtube.com , dailymotion.com ... gi nettopp det. Selv om disse nettstedene ikke er spesielt rettet mot fremmedspråk utdanning, men de tilbyr hundrevis av videoer knyttet til språklæring / undervisning.

Som et språk eleven, vet du at det er din egen interesse å utnytte alle og enhver kilde til informasjon, for å utvikle dine ferdigheter i målspråket. I så fall dele med resten av Polyglot Club fellesskap videoene som fungerte best med deg, som lærte du mest; i ett ord, videoene som brakte deg noe som hjalp deg i din læring.

Legg til en ny video NÅ!
Gå gjennom følgende trinn for å legge til videoen:

- Finn en god og interessant språklæring video. Du kan søke etter interessante, nyttige og GOD KVALITET språklæring video på flere nettsteder. Liste over nettsteder du kan bruke med Polyglot Club . Når du har funnet en skikkelig video, velger du video nettstedet i nedtrekkslisten og lime inn nettadressen video i boksen. PLEASE, ikke innlegget upassende videoer eller vulgær INNHOLD: VI VIL IKKE GODTA videoer med støtende innhold.
- Velg riktig språknivå i rullegardinlisten. Hvis du tror denne videoen er vanskelig å forstå, velge avansert nivå. Hvis du tror det er enkelt, velg nybegynner nivå.
- Velg en tittel.

Og det er det!

Takk for ditt bidrag.
Dette vil være en stor database for Polyglot Club brukere og språkelever over hele verden!

Related topics:

Comments
  • 0 Kommentarer