Как да публикуваме видео?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Тя може да бъде много полезен за всички потребители PolyglotClub да намерят някои уместни и ефективни видео уроци за изучаване на чужди езици. All Polyglot Club Членовете могат да добавят видео материали, които те считат за интересно да научат определен език. По този начин, вие ще допринесе за изграждането на силен и надежден педагогическа архивиране за целия Polyglot Club общност.

Уеб сайтове като youtube.com , dailymotion.com ... предоставят точно това. Въпреки, че тези сайтове не са конкретно насочени към езиковото обучение чуждестранни, но въпреки това те предлагат стотици видеоклипове, свързани с изучаването на чужди езици / преподаване.

Като учи език, вие знаете, че това е вашият собствен интерес да използват всички и всеки източник на информация, за да се развият уменията си в целевия език. Така че, да споделя с останалата част от Polyglot Club общност видеозаписи, които работят най-добре с теб, че те научих най-много; с една дума, видеоклиповете, които сте донесли нещо, което ви помага във вашия живот.

Добави нов видеоклип СЕГА!
Минете през следните стъпки, за да добавите видеоклипа:

- Намерете добър и интересен езиковото обучение видео. Можете да търсите за интересно, полезно и добро видео език качествени учебни на няколко интернет страници. Списък на сайтове можете да използвате с Polyglot Club . След като сте намерили правилното видео, изберете видео сайт в списъка на падащия и поставите URL адреса на видеоклипа в полето. МОЛЯ, не публикувате видеоклипове с неподходящо ИЛИ С вулгарни СЪДЪРЖАНИЕ: Няма да приемем видеоклипове с обидно съдържание.
- Изберете нивото на полето език в списъка на падащото меню. Ако мислите, че това видео е трудно да се разбере, изберете напреднало ниво. Ако мислите, че е лесно, изберете нивото на начинаещ.
- Изберете заглавие.

И това е всичко!

Благодаря ви за вашия принос.
Това ще бъде голямо база данни за потребителите Polyglot клуба и на изучаващите езици по целия свят!

Related topics:

Comments
  • 0 Коментари