Hur att lägga in en video?

Det kan vara till stor hjälp för alla PolyglotClub användare att hitta några relevanta och effektiva video tutorials för språkinlärning. Alla Polyglot Club medlemmar kan lägga till videomaterial som de anser intressant att lära sig ett visst språk. På så sätt kommer du att bidra i byggandet av en stark och pålitlig pedagogisk backup för hela Polyglot Club gemenskapen.

Webbplatser som youtube.com , dailymotion.com ... ger just det. Även dessa webbplatser inte specifikt inriktad utbildning i främmande språk, men de erbjuder hundratals filmer rör språkinlärning / undervisning.

Som en språkinlärare, vet du att det är ditt eget intresse att utnyttja alla och varje informationskälla, för att utveckla dina färdigheter i målspråket. Så, dela med resten av Polyglot Club gemenskapen de videor som fungerade bäst med er, som lärde dig mest; i ett ord, de videor som förde dig något som hjälpte dig i ditt lärande.

Lägg till en ny video NU!
Gå igenom följande steg för att lägga din video:

- Hitta en bra och intressant språkinlärning video. Du kan söka efter intressanta, användbara och god kvalitet språkinlärning video på flera webbplatser. Förteckning över webbplatser som du kan använda med Polyglot Club . När du hittat en riktig video, välj video webbplats i listrutan och klistra in videons URL i rutan. SNÄLLA, INTE POST olämpliga videoklipp eller med vulgärt innehåll: Vi accepterar inte videor med stötande innehåll.
- Välj rätt språknivå i listrutan. Om du tror att den här videon är svårt att förstå, välj den avancerade nivån. Om du tror att det är lätt, välj nybörjarnivå.
- Välj en titel.

Och det är det!

Tack för ditt bidrag.
Detta kommer att bli en stor databas för Polyglot Club användare och språkstuderande i hela världen!