Com publicar un vídeo?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Pot ser molt útil per a tots els usuaris Polyglotclub per trobar alguns tutorials en vídeo pertinents i eficaces per a l'aprenentatge d'idiomes. Tot Polyglot Club de Membres poden afegir materials de vídeo que considerin interessant per aprendre un idioma en particular. D'aquesta manera, contribuirà a la construcció d'una còpia de seguretat pedagògica sòlida i fiable per al conjunt Polyglot Club Community.

Llocs web com youtube.com , dailymotion.com ... ofereixen precisament això. Encara que aquests llocs web no estan dirigits específicament a l'ensenyament de llengües estrangeres, però, ofereixen centenars de vídeos relacionats amb l'aprenentatge d'idiomes / ensenyament.

Com a estudiant d'idiomes, vostè sap que és el seu propi interès d'explotar tots i cada font d'informació, per tal de desenvolupar les seves habilitats en l'idioma de destí. Així que, no compartir amb la resta de la Polyglot Club Community els vídeos que funcionaven millor amb vostè, que li va ensenyar els més; en una paraula, els vídeos que van portar alguna cosa que el va ajudar en el seu aprenentatge.

Afegeix un nou vídeo ARA!
Seguiu els següents passos per afegir el vídeo:

- Trobar un bon i interessant vídeo d'aprenentatge d'idiomes. Podeu cercar interessant, útil i bon vídeo d'aprenentatge d'idiomes de qualitat en diversos llocs web. Llista dels llocs web que pot utilitzar amb Políglota club . Una vegada que has trobat un vídeo adequat, seleccioneu el lloc web de vídeo a la llista desplegable i enganxar la URL del vídeo a la caixa. PER FAVOR, NO PUBLIQUI vídeos inapropiats O AMB vulgar CONTINGUT NO ANEM A ACCEPTAR VIDEOS amb contingut ofensiu.
- Seleccioneu el nivell d'idioma correcte en la llista desplegable. Si creu que aquest vídeo és difícil d'entendre, triar el nivell avançat. Si vostè pensa que és fàcil, triar el nivell principiant.
- Tria un títol.

I això és tot!

Gràcies per la seva contribució.
Aquesta serà una gran base de dades per als usuaris Políglota del Club i estudiants d'idiomes de tot el món!

Related topics:

Comments
  • 0 Comentaris