Hvordan at skrive en video?

Det kan være meget nyttigt for alle PolyglotClub brugere at finde nogle relevante og effektive video tutorials til at lære sprog. Alle Polyglot Club medlemmer kan tilføje videomateriale, som de finder interessant at lære et bestemt sprog. Denne måde, vil du bidrage til opbygningen af ​​en stærk og pålidelig pædagogisk backup for hele Polyglot Club Fællesskab.

Websites som youtube.com , dailymotion.com ... giver netop det. Selv om disse hjemmesider ikke er specifikt rettet mod undervisning i fremmedsprog, men de tilbyder hundredvis af videoer vedrørende sprogindlæring / undervisning.

Som et sprog lærende, du ved, at det er din egen interesse at udnytte alle og enhver kilde til information, for at udvikle dine færdigheder i målsproget. Så deler med resten af ​​Polyglot Club Fællesskabet de videoer, der arbejdede bedst med dig, der lærte dig mest; i ét ord, de videoer, der bragte dig noget, som hjalp dig i din læring.

Tilføj en ny video NU!
Gennemgå følgende trin for at tilføje din video:

- Find en god og interessant sprogindlæring video. Du kan søge efter interessante, nyttige og god kvalitet sprogindlæring video på flere hjemmesider. Liste over websteder, du kan bruge med Polyglot Club . Når du har fundet en ordentlig video, skal du vælge video website i drop-down listen og kopiere videoen URL i boksen. Venligst ikke POST UPASSENDE videoer eller MED Vulgære INDHOLD: Vi vil ikke acceptere videoer med stødende indhold.
- Vælg den rigtige sproglige niveau i drop-down listen. Hvis du tror, ​​denne video er svært at forstå, vælge det avancerede niveau. Hvis du synes, det er let, skal du vælge begynderniveau.
- Vælg en titel.

Og det er det!

Tak for dit bidrag.
Dette vil være en stor database til Polyglot Club brugere og sprogstuderende i hele verden!