kako postaviti video?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
To može biti vrlo korisno za sve korisnike PolyglotClub pronaći neke relevantne i učinkovite video tutoriali za učenje jezika. Sve Polyglot Club Članovi mogu dodati video materijale koje smatraju zanimljivo doznati određeni jezik. Na taj način, što će pridonijeti u izgradnji jake i pouzdane pedagoške backup za cijelu Polyglot Club uniji.

Web stranice kao što su youtube.com , dailymotion.com ... pružiti upravo to. Iako one web stranice nisu posebno usmjerena prema obrazovanju stranih jezika, ali oni nude stotine videa koji se odnose na učenje jezika / nastave.

Kao jezik uči, znate da je to vlastiti interes da iskoriste sve i svaki izvor informacija, kako bi se razviti svoje vještine u ciljnom jeziku. Dakle, nemojte dijeliti s ostatkom Poliglotski Club uniji videa koje su radili najbolje s vama, da vas učio najviše; U jednom riječju, video koji vam je donio nešto što vam pomogli u vašem učenju.

Dodavanje novog video sada!
Prođite kroz slijedeće korake kako bi dodali svoj video:

- Pronađite dobar i zanimljiv učenja jezika videa. Možete tražiti zanimljive, korisne i dobre za učenje jezika videa kvalitete na nekoliko web stranica. Popis web stranica koje možete koristiti s Polyglot Club . Nakon što ste pronašli odgovarajući videa, odaberite video web stranice u padajućem popisu i zalijepite URL videa u kutiji. Molim vas, nemojte postavljati neprikladne videozapise ili s vulgarnog sadržaja: Nećemo prihvatiti videa s uvredljivim sadržajem.
- Odaberite pravu razinu jezika u padajućem popisu. Ako mislite da je ovaj video je teško razumjeti, odabrati napredne razine. Ako mislite da je lako, odabrati razinu početnik.
- Odaberite naslov.

I to je to!

Hvala vam na vašem doprinosu.
To će biti velika baza za Polyglot Club korisnika i stranih jezika u svijetu!

Related topics:

Comments
  • 0 Komentari