Πώς να δημοσιεύσω ένα βίντεο;  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για όλους τους χρήστες PolyglotClub να βρείτε κάποια συναφή και αποτελεσματικά εκπαιδευτικά βίντεο για την εκμάθηση γλωσσών. Όλα Polyglot μέλη της Λέσχης μπορεί να προσθέσει υλικό βίντεο που θεωρούν ενδιαφέρον να μάθουν μια συγκεκριμένη γλώσσα. Με αυτό τον τρόπο, θα συμβάλουν στην οικοδόμηση ενός ισχυρού και αξιόπιστου παιδαγωγική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το σύνολο Πολύγλωσσος Club Community.

Ιστοσελίδες όπως το youtube.com , dailymotion.com ... παρέχουν ακριβώς αυτό. Παρά το γεγονός ότι αυτές οι ιστοσελίδες δεν είναι ειδικά προσανατολισμένη ξένων γλωσσών της εκπαίδευσης, αλλά προσφέρουν εκατοντάδες βίντεο που σχετίζονται με την εκμάθηση γλωσσών / διδασκαλίας.

Ως σπουδαστής ξένης γλώσσας, ξέρετε ότι είναι το δικό σας συμφέρον να αξιοποιηθούν όλες και σε κάθε πηγή πληροφορίας, προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητές σας στη γλώσσα-στόχο. Έτσι, δεν μοιράζονται με τον υπόλοιπο Πολύγλωσσος Club Community βίντεο που λειτούργησε καλύτερα με σας, που σας δίδαξε ο πιο? με μια λέξη, τα βίντεο που σας έφερε κάτι που βοήθησε στην εκμάθηση σας.

Προσθέστε ένα νέο βίντεο ΤΩΡΑ!
Περάστε από τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε το βίντεο:

- Βρείτε ένα καλό και ενδιαφέρον βίντεο εκμάθησης ξένων γλωσσών. Μπορείτε να αναζητήσετε ενδιαφέρουσες, χρήσιμες και καλή εκμάθηση γλωσσών βίντεο ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε διάφορες ιστοσελίδες. Κατάλογος των δικτυακών τόπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με Polyglot Λέσχη . Μόλις βρεθεί μια σωστή βίντεο, επιλέξτε την ιστοσελίδα βίντεο στο drop-down λίστα και να επικολλήσετε το URL του βίντεο στο κουτί. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ POST βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο Ή ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Δεν θα δεχτούμε βίντεο με προσβλητικό περιεχόμενο.
- Επιλέξτε το σωστό επίπεδο γλώσσας στην αναπτυσσόμενη λίστα. Αν νομίζετε ότι αυτό το βίντεο είναι δύσκολο να κατανοήσουμε, να επιλέξετε το προχωρημένο επίπεδο. Αν νομίζετε ότι είναι εύκολο, επιλέξτε το επίπεδο αρχαρίων.
- Επιλέξτε έναν τίτλο.

Και αυτό είναι όλο!

Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας.
Αυτό θα είναι μια μεγάλη βάση δεδομένων για τους χρήστες Πολύγλωσσος Club και μαθητές ξένων γλωσσών σε όλο τον κόσμο!

Related topics: