Cum pentru a posta un videoclip?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Acesta poate fi foarte util pentru toți utilizatorii PolyglotClub a găsi unele tutoriale video relevante și eficiente pentru învățarea limbilor străine. Toate poliglot Club Membrii pot adăuga materiale video pe care le consideră interesant de a învăța o anumită limbă. În acest fel, vei contribui la construirea unei copii de rezervă pedagogic puternic și de încredere pentru întreaga poliglot Club Comunității.

Site-uri, cum ar fi youtube.com , dailymotion.com ... prevedea doar că. Deși aceste site-uri nu sunt orientate în mod specific spre educație limbi străine, dar acestea oferă sute de clipuri video referitoare la învățarea limbilor străine / predare.

Ca un elev limbă, știi că este propriul interes de a exploata toate și fiecare sursă de informare, cu scopul de a dezvolta abilitățile dumneavoastră în limba țintă. Deci, suntem de acord cu restul poliglot Club Comunitatea videoclipuri care au lucrat cel mai bine cu tine, că ai învățat cel mai mult; într-un cuvânt, videoclipuri pe care ai adus ceva care te-a ajutat în procesul de învățare.

Adauga un videoclip NOU ACUM!
Du-te prin următorii pași pentru a adăuga video:

- Găsiți un bun și interesant video de învățarea limbilor străine. Puteți căuta interesante, utile și BUNA limbaj calitatea video învățare pe mai multe site-uri web. Lista de site-uri web care le puteți utiliza cu Polyglot Club . Odată ce ați găsit un videoclip propriu, selectați site-ul video de pe lista verticală și inserați adresa URL video de pe centru. Te rog, nu postați videoclipuri nepotrivit sau vulgar Conținut: Nu vom accepta clipuri video cu conținut jignitor.
- Selectați nivelul de limbă, chiar în lista verticală. Dacă credeți că acest videoclip este greu de înțeles, pentru a alege nivelul de avansat. Dacă credeți că este ușor, pentru a alege nivelul de începător.
- Alege un titlu.

Și asta e tot!

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră.
Acest lucru va fi o bază de date mare pentru utilizatorii poliglot Club și care învață limbi străine din întreaga lume!

Related topics:

Comments
  • 0 Comentarii