Hoe plaats ik een video?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Het kan zeer nuttig zijn voor alle Polyglotclub gebruikers om enkele relevante en effectieve video tutorials voor het leren van talen te vinden. Alle Polyglot Club leden kunnen video materiaal dat ze interessant zijn om een ​​bepaalde taal te leren overwegen toe te voegen. Op deze manier zul je een bijdrage leveren aan de opbouw van een sterke en betrouwbare pedagogische back-up voor de hele Polyglot Club Community.

Websites als youtube.com , dailymotion.com ... bieden alleen dat. Hoewel deze websites zijn niet specifiek gericht op het vreemdetalenonderwijs, maar ze bieden honderden video's met betrekking tot de taal leren / onderwijzen.

Als een taalleerder, weet je dat het is uw eigen belang voor iedereen en elke bron van informatie te benutten, om je vaardigheden te ontwikkelen in de doeltaal. Dus, niet delen met de rest van de Polyglot Club Gemeenschap de video's die het beste werkte samen met u, dat u de meest onderwezen; in één woord, de video's die je iets dat je geholpen in je leerproces gebracht.

Een nieuwe video nu toevoegen!
Doorloop de volgende stappen om uw video toe te voegen:

- Zoek een goede en interessante taalonderwijs video. U kunt zoeken naar interessante, nuttige en goede kwaliteit leren van talen video op verschillende websites. Lijst van websites die u kunt gebruiken met Polyglot Club . Zodra u een goede video gevonden, selecteert u de video-website in de keuzelijst en plak de video URL in het vak. Alsjeblieft, niet ongeschikte video's plaatsen of vulgaire INHOUD: WIJ ZULLEN NIET video's met aanstootgevende inhoud te accepteren.
- Kies het juiste taalniveau in de keuzelijst. Als u denkt dat deze video is moeilijk te begrijpen, kiest u het geavanceerde niveau. Als je denkt dat het gemakkelijk is, kiest de beginner niveau.
- Kies een titel.

En dat is het!

Hartelijk dank voor uw bijdrage.
Dit zal een grote databank voor Polyglot Club gebruikers en taalleerders wereldwijd!

Related topics:

Comments
  • 0 Opmerkingen