Како да поставите видео?  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Може бити од велике помоћи за све кориснике ПолиглотЦлуб да пронађу неке релевантне и ефикасне видео туторијале за учење језика. Све Полиглот Цлуб Чланови могу додати видео материјале које сматрају занимљиво да науче посебан језик. На овај начин, ви ћете допринети у изградњи јаке и поуздане педагошке бацкуп за цео Полиглот Цлуб заједнице.

Сајтови попут иоутубе.цом , даилимотион.цом ... обезбеди управо то. Иако ови сајтови нису посебно усмерене ка образовању страног језика, али они нуде стотине видеа који се односе на изучавања језика / наставе.

Као језика ученика, знате да је ваша интерес да искористе све и сваки извор информација, у циљу развоја своје вештине на циљном језику. Дакле, немој делити са остатком Полиглот Цлуб Заједнице снимке који су радили најбоље са вама, да вам највише научио; једном речју, видео клипови који ти је донео нешто што ти помогао у вашем учењу.

Додај нови спот САДА!
Проћи кроз следеће кораке да додате свој видео:

- Пронађите добар и занимљив учењу језика, видео. Можете тражити занимљив, користан и добар језик КВАЛИТЕТ учења видео на неколико сајтова. списак сајтова које можете да користите са Полиглот Цлуб . Када сте пронашли одговарајуће видео, изаберите видео сајт у падајућем листе и налепите видео УРЛ у кутији. Молим те, не објављивање неодговарајућег видеа или вулгарним САДРЖАЈА: Нећемо прихватити видео с увредљив садржај.
- Изаберите ниво правог језика у падајућег менија. Ако мислите да овај видео је тешко разумети, изаберите напредни ниво. Ако мислите да је лако, одабрати ниво почетника.
- Одаберите титулу.

И то је то!

Хвала вам на доприносу.
Ово ће бити велики база података за кориснике Полиглот Цлуб и језичких ученика широм света!

Related topics: