Ndihmë

NEW ARTICLE

Çfarë është qasja PolyglotClub?Në PolyglotClub, ne besojmë se një shkëmbim gjuha mes jo-native speakers e çdo gjuhë është të paktën AS vlefshme si një shkëmbim shfaqur një ose më shumë native speakers. Mendoni globale! Në ditët e sotme, një gjuhë si anglisht është më në përdorim në mesin e jo-vendasit se sa vendasit. Dhe e njëjta vlen edhe për gjuhët e tjera të përdorura zakonisht. Një nxënës gjuhë të huaj duhet të zhvillojnë 'vetëdijen e gjuhës', që është, një arsim në gjuhë të huaj që është e gjerë dhe e thellë. Native speakers nuk kanë monopolin e gjuhën e tyre amtare, as të kulturës së tyre.
Shumë jo-native speakers të cilët janë të njohur mirë me gjuhën e caktuar dhe kulturës mund të mësojnë ata, si dhe një amtare.
PolyglotClub inkurajon ju për të hetuar besimet tuaja dhe qëndrimet për gjuhë të huaja, dhe efektet që këto kanë mbi çështjet e gjuhës, të mësuarit, dhe mësimdhënies.
Këto perceptime janë thelbësore, si ata të gjithë kanë repercutions mbi kryerjen e jetën e përditshme të njerëzve dhe marrëdhëniet e tyre ndërpersonale dhe Ndërgrupit.
Nëse keni ndonjë dyshim në lidhje me këtë qasje, ju lutem lexoni paragrafët më poshtë. Ne garantojmë rezultate të menjëhershme!
Javët e para, ju mund të pengohen në fjalë, bëjnë gabime, dhe të ndjehen të zënë ngushtë. Por kjo varet nga ju për të kthyer këtë zhgënjimin në motivim të mëtejshëm për të studiuar dhe të flasin, rishikimin dhe praktikë!
Gjatë një shkëmbim të gjuhës, në qoftë se ju partneri e di gjuhën tuaj amtare, ne të këmbëngulë se gjuha juaj amtare duhet të lejohet vetëm për të qartësuar / fjalë të vetme të izoluara.
Megjithatë, kjo nuk duhet të dekurajojë fillestar ose anëtarët që nuk janë përdorur në këtë qasje. Kjo metodë është projektuar për të siguruar praktikën maksimal në gjuhën e caktuar dhe me përdorimin më të vogël të mundshëm të gjuhën tuaj amtare.
Në fund të fundit, ky rregull i thjeshtë do të mundësojë pjesëmarrësve të përqëndrohet në studimin në pikë. Nuk ka rëndësi nëse shkëmbimi gjuha është drejtuar drejt fillestar, të ndërmjetëm ose nxënësit të avancuara. Të gjithë studentët e gjuhës duhet të trajnojë gojarisht, pavarësisht aftësisë së tyre.
Zbuloni më shumë rreth konceptit të 'veshit aktiv'.
Ne do të duan të dëgjojnë / lexuar përshtypjet tuaja në këto ide. Ju lutemi të lënë një koment më poshtë.
Ne shpresojmë se debati i ideve që mund të pasojnë do të jetë e dobishme për komunitetin PolyglotClub si një e tërë.
Ju falënderoj për të na mbështetur në marrjen e PolyglotClub gjithnjë e më të efektshme dhe të dobishme!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All