Hjælp

NEW ARTICLE

Hvad er PolyglotClub tilgang?Hos PolyglotClub, mener vi, at en sprog udveksling mellem ikke-modersmål alle sprog er mindst lige så værdifuld som en udveksling featuring en eller flere modersmål. Tænk globalt! I dag, et sprog som engelsk er mere i brug blandt ikke-indfødte end indfødte. Og det samme gælder for andre almindeligt anvendte sprog. Fremmedsprog elev bør udvikle 'sproglig bevidsthed', det vil sige et fremmedsprog uddannelse, der er bred og dyb. Modersmål ikke har monopol på deres modersmål, og heller ikke af deres kultur.
Mange ikke-indfødte talere, der er godt bekendt med målsproget og kultur kan lære dem, samt en indfødt.
PolyglotClub opfordrer dig til at undersøge dine overbevisninger og holdninger omkring fremmedsprog, og virkningerne af disse har på sprogbrug, læring og undervisning.
Disse opfattelser er væsentlige, da de alle har repercutions i udøvelsen af ​​folks hverdag og deres interpersonelle og tværpolitiske relationer.
Hvis du har nogen betænkelighed om denne fremgangsmåde, kan du læse afsnittene nedenfor. Vi garanterer øjeblikkelige resultater!
De første par uger, kan du snubler på ord, lave fejl, og flov. Men det er op til dig at slå denne frustration til yderligere motivation for at studere og tale, revision og øve!
Under et sprog udveksling, hvis du partner kender dit modersmål, insisterer vi, at dit modersmål kun bør kunne klarlægge enkelt / isolerede ord.
Alligevel bør det ikke afskrække begyndere eller medlemmer, der ikke er vant til denne fremgangsmåde. Denne metode er udviklet til at sikre maksimal praksis på målsproget og mindst mulig brug af dit modersmål.
I sidste ende vil denne enkle regel sætte deltagerne til at fokusere på studiet i punkt. Det betyder ikke noget, om det sprog udveksling er gearet til begyndere, øvede eller øvede. Alle sprogstuderende har brug for at træne oralt, uanset deres duelighed.
Find ud af om begrebet 'Active Ear'.
Vi ville elske at høre / læse din feedback på disse ideer. Indtal en kommentar nedenfor.
Vi håber, at den debat af ideer, der kan følge deraf vil være til gavn for PolyglotClub Fællesskabet som helhed.
Tak for at støtte os i at gøre PolyglotClub stadig mere effektiv og hjælpsomme!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All