Help

Wat is de aanpak van de Polyglot Club?Op Polyglotclub, geloven we dat een taal uitwisseling tussen niet-moedertaalsprekers van elke taal is minstens zo waardevol als een uitwisseling met een of meer native speakers. Think global! Tegenwoordig is een taal als Engels is meer in gebruik is bij allochtonen dan autochtonen. En dat geldt ook voor andere veel gebruikte talen. Een vreemde taal leerling moet 'taalbewustzijn' te ontwikkelen, dat wil zeggen een vreemde taal onderwijs dat is breed en diep. Native speakers hebben niet het monopolie van hun moedertaal, noch van hun cultuur.
Veel niet-native speakers die goed bekend zijn met de doeltaal en cultuur kunnen ze net zo goed leren als een native.
Polyglotclub raadt u aan om uw overtuigingen en houdingen te onderzoeken over vreemde talen, en de effecten die deze hebben op het taalgebruik, het leren en onderwijzen.
Deze waarnemingen zijn van essentieel belang, omdat ze hebben allemaal repercutions over het verloop van het dagelijks leven van mensen en hun interpersoonlijke en intergroepsrelaties.
Als u dat dit van invloed over deze aanpak, lees dan de onderstaande paragrafen. Wij staan ​​garant voor direct resultaat!
De eerste paar weken kan je struikelt over woorden, fouten te maken, en schamen. Maar het is aan jou om deze frustratie om te zetten in verdere motivatie om te studeren en te spreken, toetsing en oefenen!
Tijdens een taaluitwisseling, moedigen we aan dat je je moedertaal alleen gebruikt om aparte woorden te omschrijven, als je partner jouw taal kent.
Dit moet echter geen beginners of leden ontmoedigen die niet gewend zijn aan deze methode. Deze methode is ontworpen voor de grootste hoeveelheid praktijk in de doeltaal en het minst mogelijke gebruik van je moedertaal.
Uiteindelijk zal deze simpele regel het voor de deelnemers mogelijk maken om op de studie te focussen. Het maakt niet uit of de taaluitwisseling gericht is op beginnend lerenden, gevorderd lerenden of vergevorderd lerenden. Alle taalstudenten moeten trainen door te luisteren, ongeacht hun taalvermogen.
Ontdek het concept "Actief Oor".
We zouden het fijn vinden om je feedback op deze ideeën te horen/lezen. Laat hieronder een bericht achter.
We hopen dat het debat of de ideeën die kunnen volgen voordelig zijn voor de hele PolyglotClub groep.
Bedankt voor je hulp om PolyglotClub nog effectiever en behulpzamer te maken!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All