Apua

NEW ARTICLE

Mikä on PolyglotClub lähestymistapa?Tällä PolyglotClub, uskomme, että kielen vaihto välillä ei äidinkielenään tahansa kielellä on vähintään yhtä arvokasta kuin vaihto featuring yksi tai useampi äidinkielenään. Ajattele globaalisti! Nykyään kieli, kuten Englanti on käytössä keskuudessa kuin alkuasukkaat kuin alkuasukkaat. Ja sama koskee myös muita yleisesti käytettyjä kieliä. Vieraan kielen oppijan tulisi kehittää 'kieli tietoisuus', eli vieraan kielen opetusta, joka on laaja ja syvä. Äidinkielenään ei ole monopolia äidinkielensä, eikä heidän kulttuuriaan.
Monet ei-syntyperäisten puhujien, jotka tuntevat hyvin tavoite kieli ja kulttuuri voivat opettaa heille sekä natiivi.
PolyglotClub kannustaa sinua tutkimaan uskomuksia ja asenteita vieraiden kielten, ja vaikutukset näiden olla kielenkäyttöä, oppiminen ja opetus.
Nämä käsitykset ovat välttämättömiä, koska niillä kaikilla on repercutions kulusta ihmisten arkeen ja heidän ihmissuhde ja väliset suhteet.
Jos sinulla on epäilys tästä lähestymistavasta, lue jäljempänä. Takaamme välittömiä tuloksia!
Ensimmäisten viikkojen, saatat kompastua sanoen tehdä virheitä, ja nolottaa. Mutta se on jopa voit kääntää tämän turhautumista tulee edelleen motivaatiota opiskella ja puhua, lue ja harjoitella!
Aikana kielen vaihto, jos kumppani tuntee äidinkieli, vaadimme, että äidinkieli pitäisi sallia vain selventää yhden / irrallisia sanoja.
Silti, sen ei pitäisi estää aloittelijoille tai jäsenet, jotka eivät ole tottuneet tähän lähestymistapaan. Menetelmä on suunniteltu varmistamaan mahdollisimman käytännön kohdekielellä ja mahdollisimman käyttöä äidinkielesi.
Viime kädessä tämä yksinkertainen sääntö mahdollistaa osallistujien keskittyä tutkimukseen kohdassa. Sillä ei ole väliä, jos kielen vaihto on suunnattu aloittelijoille, keskitason tai edistyneen oppijoille. Kaikki kielen opiskelijat tarvitsevat kouluttaa suullisesti, riippumatta heidän pätevyytensä.
Tutustu käsitteen 'Active Korva'.
Haluaisimme kuulla / lukea palautetta näitä ajatuksia. Ole hyvä ja jätä kommentti alle.
Toivomme, että keskustelu on ajatuksia, jotka voivat aiheutua hyödyttää PolyglotClub koko yhteisössä.
Kiitos tuestanne tekemään PolyglotClub entistä tehokkaampia ja avulias!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All