Помоћ

Шта је ПолиглотЦлуб приступ?На ПолиглотЦлуб, верујемо да размена језик између није матерњи било ког језика је барем толико вредни као размена мотивима једно или више изворних говорника. Мисли глобално! Данас, језик као енглески је више у употреби међу не-домородаца него домородаца. А исто важи и за остале се обично користе језицима. Страни језик учи треба развијати свијест 'језика', то јест, образовање на страном језику који је широк и дубок. Изворни говорници немају монопол свој матерњи језик, нити њихове културе.
Многи не-матерњи који су добро упознати са циљном језику и култури да их научим као и матерњи.
ПолиглотЦлуб вас подстиче да истражи своја уверења и ставове о страним језицима, а ефекти ове имају о употреби језика, учење, и наставе.
Ове перцепције су битни, јер сви они имају реперцутионс у обављању свакодневних живота људи и њихових међуљудских и међуљудских односа.
Ако имате било какву бојазан о овом приступу, молимо прочитајте пасуса ниже. Гарантујемо одмах резултате!
Првих неколико недеља, можете наићи на речима, праве грешке, и осећају непријатно. Али то је на вама да укључите ову фрустрацију у даљем мотивације да студирају и говоре, преглед и пракса!
Током размене језика, ако партнеру зна свој матерњи језик, ми инсистирамо да ваш матерњи језик треба само бити дозвољено да се разјасне Сингле / изоловане речи.
Ипак, то не би требало да обесхрабри почетника или чланове који се не користе на овом приступу. Овај метод је дизајниран да обезбеди максималну праксу у циљном језику и најмању могућу употребу вашег матерњег језика.
На крају крајева, ово једноставно правило ће омогућити учесницима да се фокусирају на студије у тачки. Није битно да ли размена језик је усмерен ка почетни, средњи или напредне ученике. Сви студенти језика морају да усмено тренирају, без обзира на њихову знања.
Сазнајте о концепту 'Ацтиве Еар'.
Волели бисмо да чујемо / читати ваше мишљење о овим идејама. Молимо вас да оставите коментар испод.
Надамо се да ће расправа о идејама које могу бити од користи произлазе за ПолиглотЦлуб Заједнице у цјелини.
Хвала на подршци нас у прављењу ПолиглотЦлуб све ефикаснији и корисно!

Related topics: