Help

NEW ARTICLE

Какво е PolyglotClub подход?В PolyglotClub, ние вярваме, че един езиков обмен между чужденци на всеки език е поне толкова ценен, колкото размяна с участието на един или повече носители на езика. Мисли глобално! Днес, на език, като английският е повече в употреба сред не-туземци от местните жители. И същото важи и за други често използвани езици. Чужд език на учащите следва да бъде разработен 'език на информираността', което означава, чуждоезиково обучение, който е широк и дълбок. Майчин език не са монопол на майчиния си език, нито на тяхната култура.
Много чужденци, които са добре запознати с целевия език и култура могат да ги учат, както и роден.
PolyglotClub ви насърчава да разследва вашите вярвания и нагласи за чужди езици, както и за въздействието им върху използването на езика, обучението и преподаването.
Тези възприятия са от съществено значение, тъй като всички те имат repercutions за провеждането на ежедневния живот на хората и техните междуличностни и междугрупови отношения.
Ако имате лошо предчувствие за този подход, моля, прочетете следващите абзаци. Ние гарантираме непосредствени резултати!
Първите няколко седмици, може да се препънат по думи, правят грешки, и се чувстват неудобно. Но това е до вас, за да се превърне това безсилие в допълнителна мотивация да учат и говорят, преглед и практика!
По време на езиков обмен, ако партньорът не знае родния си език, ние настояваме, че майчиния си език, следва да бъде позволено само за изясняване единични / изолирани думи.
И все пак, това не би трябвало да обезкуражи начинаещи или членове, които не са свикнали с този подход. Този метод има за цел да се осигури максимална практика на съответния език и възможно най-малко използване на майчиния си език.
В крайна сметка, това просто правило ще позволи на участниците да се фокусират върху проучването в точка. Няма значение, ако обменът език е насочена към начинаещи, средно напреднали или напреднали. Всички студенти филолози трябва да се обучават през устата, независимо от тяхната пригодност.
Научете повече за концепцията на 'Active Ear'.
Ние ще се радваме да чуем / прочете вашето мнение по тези идеи. Моля, оставете коментар по-долу.
Надяваме се, че дебатът на идеи, които могат да произтекат ще бъде от полза за PolyglotClub Общността като цяло.
Благодарим Ви, че ни подкрепа при вземането на PolyglotClub все по-ефективно и полезно!

Related topics: