Pomoć

NEW ARTICLE

Što je PolyglotClub pristup?Na PolyglotClub, vjerujemo da je razmjena jezika između ne-izvornih govornika bilo kojem jeziku je barem jednako vrijedni kao zamjenu sadrži jedan ili više izvornih govornika. Misli globalno! Danas, jezik kao engleski je više u upotrebi među nisu starosjedioci od domorodaca. A isto vrijedi i za ostale najčešće korištenih jezika. Strani jezik uči treba razvijati svijest 'jezika', to jest, stranog jezika za koji je širok i dubok. Izvorni govornici nemaju monopol na materinjem jeziku, niti njihove kulture.
Mnogi nisu izvorni govornici koji su dobro upoznati s ciljnom jeziku i kulturi može naučiti ih, kao i izvorni.
PolyglotClub potiče da istražuju svoja uvjerenja i stavove o stranim jezicima, a posljedice te imati na uporabu jezika, učenja i poučavanja.
Ove percepcije su bitne, jer svi imaju repercutions na ponašanje ljudi svakodnevnog života i njihovim međusobnim i međuljudskih odnosa.
Ako imate bilo bojazan o ovom pristupu, pročitajte odlomke u nastavku. Jamčimo neposredne rezultate!
Prvih nekoliko tjedana, možda posrnuti na riječima, čine pogreške, i osjećaju neugodno. Ali, to je na vama da biste tu frustraciju na daljnje motivacije za studij i govoriti, pregled i praksa!
Tijekom razmjene jezika, ako partner ne zna svoj materinji jezik, inzistiramo da je materinji jezik trebao biti dopušten samo razjasniti jednu / izolirane riječi.
Ipak, to ne bi trebalo obeshrabriti početnicima ili članove koji nisu navikli na ovaj pristup. Ova metoda je osmišljen kako bi se osigurala maksimalna praksu u ciljnom jeziku i najmanje moguće korištenje svog materinjeg jezika.
U konačnici, to jednostavno pravilo će omogućiti sudionicima da se usredotoče na studij u točki. Nije bitno je li tečaj jezika je usmjerena prema početnike, srednji ili napredni učenici. Svi jezika učenici trebaju trenirati usmeno, bez obzira na njihovu stručnost.
Saznajte više o konceptu 'Active uho'.
Mi bi voljeli čuti / pročitati vaš komentar na ove ideje. Molimo ostavite komentar ispod.
Nadamo se da će rasprava o idejama koje mogu uslijediti će biti koristan za PolyglotClub uniji kao cjelini.
Hvala vam što ste nas podržavaju u izradi PolyglotClub sve učinkovitiji i korisno!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All