Βοήθεια

Τι είναι η προσέγγιση PolyglotClub;Στο PolyglotClub, πιστεύουμε ότι μια γλωσσικών ανταλλαγών μεταξύ μη φυσικούς ομιλητές της κάθε γλώσσας είναι τουλάχιστον τόσο πολύτιμο ως αντάλλαγμα διαθέτει έναν ή περισσότερους φυσικούς ομιλητές. Σκέψου παγκόσμια! Σήμερα, μια γλώσσα όπως τα Αγγλικά είναι πλέον σε λειτουργία μεταξύ των μη-ιθαγενείς από τους γηγενείς. Και το ίδιο ισχύει και για άλλες συχνά χρησιμοποιούμενες γλώσσες. Ένας μαθητής ξένη γλώσσα θα πρέπει να αναπτύξει «γλωσσική ευαισθητοποίηση», δηλαδή, μια εκπαίδευση ξένη γλώσσα που είναι ευρύ και βαθύ. Φυσικοί ομιλητές δεν έχουν το μονοπώλιο της μητρικής τους γλώσσας, ούτε του πολιτισμού τους.
Πολλές μη φυσικούς ομιλητές οι οποίοι είναι καλά εξοικειωμένος με τη γλώσσα και την κουλτούρα μπορεί να τους διδάξει, καθώς και μια μητρική.
PolyglotClub σας ενθαρρύνει να διερευνήσει τις πεποιθήσεις και τις στάσεις σας για τις ξένες γλώσσες, καθώς και τις επιπτώσεις αυτών στην χρήση της γλώσσας, την εκμάθηση και τη διδασκαλία.
Αυτές οι αντιλήψεις είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι όλα έχουν repercutions σχετικά με τη διεξαγωγή της καθημερινής ζωής των ανθρώπων και τις διαπροσωπικές και διομαδικές σχέσεις τους.
Αν έχετε οποιαδήποτε φόβος σχετικά με την προσέγγιση αυτή, παρακαλώ διαβάστε τις παρακάτω παραγράφους. Εγγυόμαστε άμεσα αποτελέσματα!
Οι πρώτες εβδομάδες, μπορεί να σκοντάψει σε λόγια, να κάνουν λάθη, και αισθάνονται αμηχανία. Αλλά είναι στο χέρι σας να μετατρέψει αυτήν την απογοήτευση σε επιπλέον κίνητρο για να μελετήσει και να μιλήσει, την επανεξέταση και την πρακτική!
Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής γλώσσα, αν ο σύντροφός σου ξέρει τη μητρική σας γλώσσα, επιμένουμε ότι πρέπει να επιτραπεί η μητρική σας γλώσσα μόνο για να διευκρινίσει ενιαίο / μεμονωμένες λέξεις.
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποθαρρύνει τους αρχάριους ή τα μέλη που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή την προσέγγιση. Η μέθοδος αυτή έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή πρακτική στη γλώσσα-στόχο και τη μικρότερη δυνατή χρήση της μητρικής γλώσσας σας.
Τελικά, αυτό το απλό κανόνα θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να επικεντρωθεί στη μελέτη στο σημείο. Δεν έχει σημασία αν η ανταλλαγή γλώσσα είναι προσανατολισμένη προς τους αρχάριους, τους ενδιάμεσους ή προχωρημένους μαθητές. Όλοι οι σπουδαστές γλωσσών πρέπει να εκπαιδεύσει το στόμα, ανεξάρτητα από τη γνώση τους.
Μάθετε περισσότερα για την έννοια της 'Active Αυτί'.
Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε / διαβάσει τα σχόλιά σας για αυτές τις ιδέες. Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.
Ελπίζουμε ότι η συζήτηση των ιδεών που μπορεί να προκύψουν θα είναι επωφελής για την PolyglotClub Κοινότητα στο σύνολό της.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη μας κάνοντας PolyglotClub ακόμη πιο αποτελεσματική και χρήσιμη!

Related topics: